Ser concentrat Advanced Solution Lifting Face de la Naturys

Un ritual eficient de ingrijire anti-age este incomplet in absenta serului. Acest produs concentrat ajunge la nivel profund in piele, asigurand o eficienta mai mare a ingredientelor continute. De aceea, este important sa alegi variante organice, sigure si care sa iti ofere rezultate vizibile.

Serul concentrat Advanced Solution Lifting Face de la Naturys este 100% organic. Acesta ofera pielii un aspect mai tanar, datorita extractului de ovaz si algelor marine.Extractul de ovaz are o putere mare de lifting datorita moleculei sale foarte elastice si flexibile, ce adera la suprafata pielii si creeaza o structura continua cu efect de fermitate.
De asemenea, beta-glucanul continut de ovaz are o actiune hidratanta si de protectie impotriva agentilor chimici si fizici.

Algele marine, Meristotheca Dakarensis si Jania Rubens, actioneaza in vederea restructurarii epidermei. Intareste straturile pielii si stimuleaza sinteza de colagen nativ.Serul de aplica de doua ori pe zi, dupa demachiere si tonifiere.
Pret recomandat: 82 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod