Scapi de celulita in 3 saptamani. Cum?

Celulita bat-o vina! Ne face atatea probleme, incat am face orice ca sa scapam de ea. Exista solutii, multe, care mai de care mai pline de promisiuni.
Astazi o sa vorbim despre un tratament care demonstreaza, sedinta dupa sedinta, ca, da, se poate scapa de celulita in 3 saptamani. Pot sa spun ca, din experienta, au fost cazuri in care pacientii au scapat de 6 cm din circumferinta.

Cum?

Pare-se ca minunea se numeste Icoone si este un tratament sau, dupa cum spun specialistii, o noua modalitate de tratare a pielii.

Cu ajutorul tehnologiei Icoone se trateaza eficient depozitele de grasime localizata, celulita inestetica si laxitatea pielii. Masajul multi-fractionat generat de Icoone este ideal pentru persoanele care doresc sa slabeasca sau care apeleaza operatii chirurgicale datorita capacitatii sale de accelerare si potentare a rezultatelor”, explica Alina Aduducai, marketing manager Beautymed.

Pentru ca mai devreme vorbeam de rezultate, iata cateva exemple concrete:

6 cm/3 sapt – reducere, remodelare si tonifiere abdomen

4 cm/2 sapt – remodelare si tonifiere abdomen

7 cm/2 sapt – eliminare celulita, remodelare si fermitate corp

10 cm/sapt – reducere celulita, remodelare, fermitate fese

3 cm/1 sapt – fermitate si remodelare fese

6 cm/2 sapt – reducere celulita, remodelare, tonifiere corp

Fara durere, total ne-invaziv, Icoone ofera pielii un "antrenament" care trateaza celulita si elimina grasimea, in timp ce stimuleaza fibroblastele sa produca elastina si colagen nou”, conchide reprezentantul distribuitorului.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod