Scapă de imperfecţiunile tenului şi oferă-i strălucire fără cusur cu noul noul Braun Face!

Noul Braun Face, primul aparat 2 în 1 din lume, îţi oferă curăţare a porilor în profunzime şi epilare facială de mare precizie pentru o frumuseţe desăvârşită şi radiantă, indiferent dacă vrei se creezi tenul perfect pe care să încerci ultimele tendinţe în machiaj sau daca nu vrei sa porti machiaj deloc.
Acest nou dispozitiv revoluționar creat de brandul de epilatoare numărul 1 în lume, reprezintă o investiţie pentru un ten mai frumos. Tenul tău va arăta vizibil mai neted, curat şi fără imperfecţiuni, la simpla apăsare a unui buton.

Tenul fără machiaj este la modă

De la podiumurile de modă până la viaţa cotidiană, cu toţii ştim că păstrarea unui ten strălucitor care emană tinereţe şi prospeţime constituie un ideal greu de atins. Frumuseţea fără machiaj înseamnă încredere în propria piele şi încrederea că întotdeuna arăţi cel mai bine. Uşor de folosit, inovativ, oferind rezultate dovedite, Braun Face te ajută să scapi de impurităţi şi să îți creezi cu uşurinţă baza perfectă pentru toate tipurile de machiaj preferate sau pentru un aspect natural, cu o strălucire de podium.
Alege o frumuseţe sănătoasă, proaspătă şi naturală a tenului tău în fiecare dimineaţă.

Fără agitaţie, fără bătăi de cap, doar o strălucire fără imperfecţiuni

“Nu contează dacă te afli pe covorul roşu sau doar îţi doreşti o zi fără machiaj, vrem să ştim că putem conta pe un ten cu adevărat curat. Braun Face oferă femeilor încredere şi libertate indiferent dacă vor să poarte machiaj sau nu.” Jessica Alba, Ambasador Braun

Strălucire fără imperfecţiuni cu doar o apăsare de buton

Nu numai că este cel mai important trend de frumusețe al anului 2014, dar un ten strălucitor te ajută să arăți si să te simți minunat. Acum te poţi elibera de orice reţinere în a arăta tuturor un ten frumos fără efort, luând frumuseţea în propriile mâini cu noul aparat 2 în 1 despre care toată lumea vorbeşte - noul Braun Face.
Primul epilator facial împreună cu peria de curățare te ajută să fii 100% gata pentru frumusete la simpla apăsare a întrerupătorului, dezvăluind un ten neted, strălucitor și sănătos

Începeţi cu o epilare de precizie

Discret şi eficient, capul subţire al epilatorului îndepărtează chiar şi părul invizibil și oferă o precizie absolută pentru sprâncene, buza superioară şi bărbie. Acest nou instrument de frumuseţe este un must-have pentru o piele netedă - cea mai importantă provocare din domeniul frumuseţii. Cu 10  micro-orificii pentru epilare super-eficiente, Braun Face oferă până la patru săptămâni de piele netedă. Epilarea cu Braun Face este de 200 de ori mai rapidă decât cu ajutorul unei pensete manuale și poate elimina firele de păr de patru ori mai mici decât o face ceara.
În câteva secunde oferă femeilor o piele netedă, fără păr nedorit, care durează săptămâni întregi.

Trnsformă-ţi aparatul într-o  perie de curăţare

Cu un simplu schimb de capete, epilatorul Braun Face devine o perie de curățare eficientă care curăţă în profunzime porii, oferind rezultate precum cele de la spa în doar câteva minute. Până la 6 ori mai eficient decât o curăţare manuală a feţei, tehnologia sonică de curățare îndepărtează uşor, dar complet  machiajul, urmele poluării și impuritățile. De asemenea, pregăteşte pielea pentru a absorbi produsele de frumuseţe mai eficient, oferind instantaneu un ten mai neted, mai moale si vizibil mai frumos.

Design super şic

Cu un design atrăgător, ultra-elegant şi uşor de depozitat în geantă, acest dispozitiv must-have este o revelaţie în tehnologia din domeniul frumuseţii.
Este ideal pentru a fi luat în vacanță, în călătoriile de muncă sau pur și simplu la îndemână pentru orice fir de păr răzleţ, ce are nevoie de atenție imediată. Viitorul unui ten neted, fara cusur începe cu Braun Face.

Tenul natural, fără cusur nu a fost niciodată mai ușor de obţinut.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod