SALLY HANSEN, expertul în tratamente de unghii, acum în România

La sfârșitul anilor 1950, Sally Hansen şi soțul său, chimist, au descoperit o formulă inovatoare pentru lacuri  de unghii speciale, formulă pe care au numit-o Hard as Nails. Definită drept “o clinică pentru unghii într-o sticluţă”, formula a poziţionat brandul Sally Hansen pe locul întâi în preferinţele americanilor. Astăzi, brandul oferă soluții pentru fiecare problemă de îngrijire a unghiilor, cu produse ce încorporează cele mai noi tehnologii de tratament.

Sally Hansen prezinta în România o gamă variată de produse inovatoare, lacuri de unghii şi tratamente uşor de aplicat, ce conţin formule inspirate din produsele profesionale, la preţuri foarte accesibile.Nimic nu este mai important pentru o manichiură perfectă decât unghii sănătoase, hidratate şi rezistente! Tratamentele Sally Hansen  ascund în sticluţe miraculoase cele mai eficiente soluţii:

•    NOU-Complete Care 7 in 1, ajută la refacerea unghiilor uscate și casante, făcându-le vizibil mai sănătoase și îmbunătățindu-le instant aspectul.
După numai trei zile, unghiile vor fi mai strălucitoare, mai puternice, extrem de fine și hidratate.
•    Hard as Nails, tratamentul clasic din portofoliul Sally Hansen, asigură unghiilor o suprafață netedă şi o rezistenţă de lungă durată.
•    Double Duty este tratamentul ideal pentru unghiile casante şi fără strălucire. Având o bază fortifiantă şi un top coat pentru dublă protecţie, formula Double Duty hidratează unghiile datorită Panthenonului şi le protejează cu ajutorul Nylon-ului.
•    Vitamin E Nail & Cuticle Oil ajută la fortifierea şi hidratarea cuticulelor cu ajutorul complexului său natural cu vitamina E, germeni de grâu, aloe şi panthenol.

•    Miracle Care, cu formula sa cu micro-minerale, umple fisurile fortificând cu rapiditate unghiile. Unghii cu până la 50% mai rezistente în doar 3 zile.
•    Nail Growth Miracle conţine o formulă exclusivă cu Keratină, Colagen şi multi-vitamine, oferind unghiilor rezistenţă împotriva exfolierii şi ciobirii. Unghii cu 30% mai lungi în 5 zile.
•    Diamond Strenght este un întăritor intensiv, formula sa cu Titan şi micro-diamante asigurând o hidratare optimă a unghiilor.
•    Insta Dry usucă orice lac de unghii în 30 de secunde.

Complete Salon Manichiure aduce cele 7 beneficii ale unei manichiuri realizate la salon într-un singur produs: rezistenţă de până la 10 zile, o pensulă precisă pentru un finish impecabil, bază hidratantă, întărire, tratament pentru creştere, culoare intensă, finish strălucitor ca de gel, ce nu se ciobeşte.
Rezultatul este unul desăvârşit: unghii sănătoase şi strălucitoare, colorate în nuanţe intense, de lungă durată.
Produsele Sally Hansen sunt disponibile în: Douglas, Kendra Beauty Cosmetics & BB Collection, farmaciile selecționate HelpNet și Sensiblu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod