Russian upper lip lift, noua procedură “la modă”, în materie de estetică!

Procedura chirurgicală de eversie a buzei superioare, sau "Russian upper lip lift" cum i se mai spune, a fost descoperită de către plasticienii din Rusia, de unde și denumirea.

Aceasta urmărește reducerea spațiului dintre baza nasului și vermilionul (conturul) buzei superioare pentru expunerea mai bună a acesteia din urmă, dar și a dinților arcadei superioare.


Procedura se recomandă persoanelor cu buze subțiri care ar necesita volumizări repetate cu acid hialuronic, persoanelor cărora nu li se văd dinții arcadei superioare atunci când zâmbesc larg, dar și pacienților care își doresc o creștere a senzualității prin eversia arcului lui Cupidon și a buzei superioare, susțin specialiștii. 

 
“Procedura este una extrem de simplă: chirurgul plastician realizează un desen preoperator care îl va ajuta să creeze o incizie fix la baza nasului; cicatricea din această zonă este aproape invizibilă și se estompează odată cu trecerea timpului.

Pielea de la acest nivel se excizează (se îndepărtează) și la final se realizează sutura dintre porțiunea inferioară a plăgii și pielea de sub nas, creându-se astfel efectul dorit de eversie (lifting) al buzei superioare”, explică Dr. Firass Obeidat, medic specialist chirurgie plastică, reconstructivă și estetică.


Intervenția beneficiază de anestezie locală, nu este una dureroasă, iar recuperarea este extrem de rapidă (2-3 zile). Prețul unei astfel de proceduri este de 950 Euro.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabriela pe 17 Apr 2021, 14:29
    russian upper lift

    Ok, este 950 euro dar unde se practica in Romania, la ce clinici?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod