Ruj Vertige si Ruj Absolut - Noile colectii de rujuri de la Yves Rocher

Rujul Vertige combină o paletă de culori radiante cu o textură cremoasă și hrănitoare pentru confortul absolut al buzelor. Variații infinite de culori, de la cele mai delicate la cele mai intense, pentru toate dorințele de frumusețe. Imbogatit cu ulei nutritiv de cirese. Formulă fără uleiuri minerale, silicon și parabeni.

40 de nuante - 3 efecte

- stralucitor - finisaj strălucitor, textură fondantă și acoperire adaptabilă; 12 nuanțe
- satinat - finisaj satinat, textură cremoasă și acoperire perfectă; 20 de nuanțe
- sidefat - finisaj sidefat, textură cremoasă și acoperire perfectă; 8 nuanțe

Colectia Ruj Absolut - Culori ultra pigmentate si rezistenta indelungata, intr-un elixir de ingrijire absoluta a buzelor.
Un ruj cu o formulă rezistentă timp îndelungat, ce asociază intensitatea culorilor ultra pigmentate cu efectul reconfortant al uleiului regenerator de Camelie*. Rujul Absolut este un produs de machiaj emblematic, disponibil în 20 de nuanțe intense pentru buze seducătoare. Imbogatit cu ulei regenerator de camelie. Formulă fără uleiuri minerale, silicon și parabeni. 20 de nuante cu finisaj satinat.

Contribuind permanent la reducerea impactului asupra mediului înconjurător, fabricile noastre au reușit cu succes să diminueze cantitatea de material plastic utilizată în producția rujurilor noastre  cu 6,5 tone/an  (atât pentru Ruj Vertige, cât și pentru Ruj Absolut).

Pret ruj colectia Vertige - 36,00 RON; Pret ruj colectia Absolut - 52,00 RON.
Produsele pot fi achizitionate din magazinele Yves Rocher.

*Teste in vitro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod