Rowenta So Curls: cea mai ușoară metodă pentru bucle frumoase

Luxuriante, ultra-feminine și foarte sexy, buclele sunt mereu la modă. Părul scurt va avea mai mult volum cu onduleuri lejere, iar tunsorile medii sunt cel mai bine puse în valoare de buclele bohostyle, în timp ce pentru părul lung stiliștii recomandă bucle în spirală.
Pentru femeile care își doresc să iasă din tipare cu o coafură statement, ondulatorul automat Rowenta Expertise So Curls este cea mai ușoară metodă pentru bucle superbe, realizate în timp scurt și în confortul casei. 

Cum funcționează?


Simpla apăsare a butonului integrat pe mânerul ondulatorului acționează sistemul automat „Instant Curling” ce rotește șuvița de păr în jurul elementului cu înveliș de turmalină, încălzit, pentru a crea onduleuri spectaculoase.

Femeile cu părul drept au visat întotdeauna la bucle strălucitoare și s-au străduit  să le obțină prin diverse metode. So Curls le îndeplinește această dorință fără efort, grație tehnologiei performante.
Aparatul este foarte versatil și realizează onduleuri bine definite, lejere sau largi, în funcție de preferințele fiecăreia
”, spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB România.

Aparatul are trei setări de temperatură pentru fiecare tip de păr – subțire, normal sau gros – și un cronometru cu semnal sonor care anunță când bucla este gata.

Învelișul de turmalină - un cristal semiprețios care se polarizează electric la încălzire – aduce părului un plus de strălucire, în timp ce rotirea alternativă – stânga - dreapta – asigură o coafură cu aspect natural. 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ceoaca Elena Alina pe 15 Iun 2016, 14:24
    Cel mai bun ondulator

    Il ador, este cea mai buna metoda de a realiza bucle chiar la tine acasa. Il recomand.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod