Rowenta Premium Care Silence AC, uscătorul pentru un păr de poveste

Din dragoste pentru părul tău, Rowenta îți oferă Premium Care Silence AC, uscătorul de păr de înaltă performanță, ultra-silențios, ce garantează rezultate perfecte! Orice Prințesă are trei prieteni de încredere care nu o lasă niciodată la greu. În povestea noastră aceştia stau în grila uscătorului: cașmirul, cheratina și uleiul de argan - sunt cei care redau părului tău sănătatea și strălucirea după care orice prințesă tânjește. În plus, tehnologia Hydra Protect de care dispune Rowenta Premium Care Silence AC, asigură nivelul optim de temperatură pentru a menține cu până la 25% din hidratarea naturală a părului, iar generatorul de ioni combate efectul de frizzy. 

Si cum în orice poveste există și un personaj cu puteri supranaturale, motorul AC profesional de 2300 W, se dezvăluie ca prin magie.

Fluxul de aer de până la 120 km/h asigură eficiență și uscare rapidă, iar difuzorul garantează dispersia perfectă, intensificând volumul natural și definind buclele. În ajutorul său vin și cele două trepte de viteză și trei de temperatură, ce oferă combinația perfectă între uscare rapidă și protecție. Menținerea sănătății părului, uscarea rapidă și silențiozitatea sunt atuurile uscătorului de păr Premium Care Silence AC de la Rowenta căruia prințesa din tine îi declară dragoste necondiționată!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod