Rosul Londa Professional, culoarea toamna-iarna 2012!

Esti deja roscata sau cochetezi cu ideea de a deveni? Sezonul acesta trebuie sa porti rosu!

Esti deja roscata sau cochetezi cu ideea de a deveni? Sezonul acesta trebuie sa porti rosu!

Marile case de moda precum Chanel, Gucci sau Alexander McQueen au imbratisat nuanta de rosu ca fiind culoarea de rezistenta in colectiile pentru toamna-iarna 2012!

Rosul este mai mult decat o simpla culoare, este o paleta de nuante care poate fi adaptata personalitatii tale indiferent daca esti o fire independenta, romantica sau extrovertita.

Londa Professional iti prezinta Red Look Collection, o colectie de 4 noi lookuri: Amber Fire – stralucirea erei de aur a Hollywoodului cu accente moderne, Iconic Red – rosu vibrant si intens pentru un look indraznet, Pearl Rose – rosu rose pentru un look iconic si original si Mahogany Glow – accentele inchise si intense de rosu surprind in linii simple eleganta.



Impreuna cu stilistul Londa Professional poti alege nuanta de rosu care ti se potriveste in functie de forma fetei, culoarea ochilor sau nuanta pielii.

Odata cu lansarea Red Look Collection, Londa Professional introduce noi nuante de vopsea permanenta, 6/44 si 7/77, si vopsea demi-permanenta, 5/57. Nuantele noi contin tehnologia Micro Reds ce sigileaza culoarea in interiorul firului de par, prevenind pierderea culorii si oferind stralucire si vitalitate parului timp indelungat.

Este sezonul culorilor intense si sofisticate.
Indrazneste sa porti rosu!

Pret serviciu in salon - culoare (spalat, vopsit, uscat, coafat) intre 100-150 lei .

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod