Ritualuri revigorante cu Tesori d’Oriente

Tesori d’Oriente a creat cadrul perfect pentru răsfăţ în zilele toride ale verii, când pielea şi simţurile au nevoie de îngrijire sporită şi răsfăţ.  Cremele de baie şi cremele de duş Tesori d’Oriente curăţă şi parfumează pielea, texturile bogate şi hrănitoare ale acestora şi notele orientale specifice reprezentând un adevărat răsfăţ în momentele-cheie ale zilei.

Duşul fresh de dimineaţă şi baia reconfortantă de seară se transformă în ritualuri luxuriante inspirate de misterul tărâmurilor orientale, unde experienţele simţurilor se îmbină cu bogăţia de culori şi aromele desăvârşite.  Cremele de baie dezvăluie o textură bogată care hrăneşte pielea în profunzime şi o hidratează chiar din timpul utilizării.

Parfumurile preţioase întregesc momentele de relaxare şi persistă timp îndelungat.  Ambalate în sticle metalice, cremele de baie au un design elegant, iar produsul este uşor de aplicat şi dozat.

Hammam hidratează pielea datorită uleiului de argan şi o îmbracă în miresme delicate de iasomie, perfect combinate cu prospeţimea florilor de portocal şi a clementinelor.  Aegyptus (Egipt) conţine extract de lapte de papirus, recunoscut pentru proprietăţile sale emoliente şi dezvăluie arome senzuale de crin albastru de Nil, condimente şi lemn de santal.  Mirra (Smirnă) tonifiază şi hrăneşte pielea cu uleiuri esenţiale, învăluind-o în mireasma enigmatică a smirnei, pentru un parfum misterios şi îngrijire intensă. 

Royal Oud este îmbogăţită cu ulei de susan cu proprietăţi antioxidante şi emoliente, presărată cu ingrediente luxuriante: condimente şi ambră, pentru un ritual perfect.

Muschio Bianco (Mosc Alb) răspândeşte – aşa cum sugerează şi numele – aroma puternică a moscului în combinaţie cu ambra preţioasă, pentru o senzaţie de tonifiere şi prospeţime cu parfum ce rezistă timp îndelungat pe piele. Fior di Loto (Floare de Lotus) presară peste tot trupul petale fine de lotus şi le combină cu arome condimentate, lăsând în urmă parfumuri delicate şi feminine, imprimate pe pielea îngrijită şi răsfăţată.

Cremele de duş Tesori d’Oriente îmbracă pielea într-o textura mătăsoasă, o hidratează şi o învăluie într-o aură misterioasă cu arome felurite, aduse din tărâmuri mistice.
Un întreg mozaic de miresme florale, fructate şi condimentate sunt contopite de magicienii Tesori d’Oriente pentru o vară cu vibraţii exotice, senzuale, captivante. Disponibile în următoarele variante: Hammam, Aegyptus (Egipt), Mirra (Smirnă), Royal Oud, Fior di Loto (Floare de Lotus), Muschio Bianco (Mosc Alb). Ambalajul practic al cremei de duş, cu un sistem nou de prindere al lanţului din plastic, permite depozitarea uşoară a produsului sau prinderea sa prin agăţare, astfel încât crema de duş să fie mereu la îndemână.  Preţ crema de baie - 18.60 lei fiecare; pret crema de dus- 11.53 lei fiecare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod