Ritualul de ingrijire a tenului 1-2-3 Clearasil pentru o piele curata si un ten fara probleme!

Esti in permanenta preocupata de look-ul tau, iar tenul a reprezentat intotdeauna un aspect important.
Esti in permanenta preocupata de look-ul tau, iar tenul a reprezentat intotdeauna un aspect important. Aproape 80% dintre adolescenni se confrunta cu problema apariniei cosurilor.

Acneea se datoreaza excesului de sebum, glandele sebacee fiind in directa legatura cu nivelul hormonal producand mai mult sebum in diferite conditii (pubertate, menstruatie, stres, clima) ; a celulelor moarte care blocheaza porii, si bacteriilor – ca de exemplu propionibacterium acnes (P. acnes) - o bacterie care se afla in mod normal in foliculii pilosi.
Cand nivelul de oxigen este redus din cauza porilor blocati aceasta bacterie se inmulteste foarte repede, cauzand o inflamatie locala si formarea puroiului. Acneea poate provoca stres, avand o mare importanta asupra starii de comfort.

Cosurile devin stresante, agasante si ai face orice sa scapi de aceasta problema ce te afecteaza vizibil. Folosesti produse pentru indepartarea punctelor negre si curatarea tenului, dar cosurile dizgratioase se incapataneaza sa apara mai ales in momente importante pentru tine.

Este foarte clar ca ai nevoie de o ingrijire atenta si mai ales de produse speciale care te ajuta sa elimini aceasta problema.
Clearasil iti propune un ritual de ingrijire in 3 pasi pentru o piele curata si un ten fara probleme:

  • Pasul 1: Cu Clearasil Gel-Crema 3 in 1 de curatare in profunzime indepartezi cauzele ce favorizeaza aparitia cosurilor: bacteriile, praful si excesul de sebum.
  • Pasul 2: Cu Clearasil Lotiune tonica porii se inchid si astfel previi aparitia cosurilor.
  • Pasul 3: Cu Clearasil Crema pentru tratamentul cosurilor actionezi asupra cosurilor deja aparute sau in formare. Crema Clearasil contine ingrediente cu proprietati antimicrobiene si antiinflamatoare.

Gama Clearasil are produse atat pentru tenul normal, cat si pentru tenul sensibil.

De acum incolo poti spune adio cosurilor si problemelor de ten. Datorita ritualului de ingrijire in 3 pasi propus de Clearasil tenul tau va zambi din toti porii!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod