Resveratrox Forte Anti-cellulite

Acum cu o concentratie dubla de resveratrol care stimuleaza arderea grasimilor cu tripla actiune: slabeste, dreneaza, tonifica.

Acum cu o concentratie dubla de resveratrol care stimuleaza arderea grasimilor cu tripla actiune: slabeste, dreneaza, tonifica.

 

Studiile arata ca 90% dintre femei sufera de celulita in diferite stadii, indiferent daca silueta lor este XXL sau S. Cauza principala o reprezinta stilul de viata modern, caracterizat de sedentarism si o alimentatie nesanatoasa. Evolutia celulitei este lenta si sigura, daca nu faci nimic pentru a opri acest proces.

Ti-ai pierdut increderea in produsele anticelulitice pe care le-ai tot incercat fara succes? Ivatherm recomomanda asocierea dietei cu sportul si ingrijirea corporala pentru un rezultat remarcabil.

Descoperirea doctorului Sinclaire (Harvard University) a revolutionat modul de abordare in lupta acerba impotriva celulitei. Este vorba despre Resveratrol. Ivatherm este prima companie care l-a inclus intr-un gel anticelulitic inca din 2007.

Noua formula anticelulitica are o actiune de doua ori mai intensa datorata concentratiei duble de resveratrol. Eficacitatea lui a fost demonstrata intr-un studiu clinic efectuat recent, sub control dermatologic. El a avut ca rezultat reducerea grosimii stratului adipos cu 10-20% la nivelul coapselor si cu 9-14% la nivelul feselor.
Studiul a fost realizat pe un lot de 25 de femei cu grad de celulita 2-4, cu 2 aplicatii pe zi, timp de 4 saptamani. Masuratorile au fost realizate prin determinarea ecografica a grosimii tesutului adipos subcutanat, la inceputul si la finalul perioadei de studiu.

Cu Resveratrox Forte, 90% dintre femeile incluse in acest studiu apreciaza reducerea aspectului de coaja de portocala ca fiind foarte buna, toleranta fiind excelenta. Produs in Franta cu apa termala de Herculane, Resveratrox Forte are efect intens de micsorare a stratului lipidic de pe coapse, fese si abdomen, determina reducerea vizibila, in doar 4 saptamani, a aspectului de coaja de portocala, pielea devenind neteda, ferma si elastica.

Resveratrox Forte reduce grosimea stratului adipos prin stimularea lipolizei (degradarea grasimilor).
Are efect antirecidiva prin reducerea lipogenezei (formarea de lipide), cu impiedicarea formarii de noi depozite adipoase si permanentizarea rezultatului. Resveratrolul activeaza lipoliza prin inhibarea fosfodiesterazelor, transformand grasimile din adipocite in acizi grasi si glicerol, molecule mici care se elimina usor. Resveratrolul s-a dovedit a fi de 30 de ori mai activ decat cafeina (test in vitro).
Produsul este indicat a se folosi pe o durata de cel putin 4 saptamani, prin aplicarea, dimineata si seara, cu miscari circulare usoare, pe zonele cu probleme.
Se poate folosi pe tot parcursul anului, chiar si de femeile gravide sau de persoanele cu fragilitate capilara. Nu este fotosensibil.

Pret recomandat: 83,5 lei.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod