Renumitul brand italian de cosmetice Specchiassol a lansat în România gama Verattiva

Brandul italian Specchiasol a reușit în peste 40 de ani de cercetare știintifică să creeze produse cosmetice moderne din combinații surprinzătoare inspirate din puterea medicinală a plantelor.
Combinând cercetarea continuă cu cele mai inovatoare tehnologii de producție, compania a reușit să ofere produse sigure și eficiente. Acum, renumitul brand italian de cosmetice Specchiassol a ajuns și pe piața din România, cu linia de produse Verattiva.

Specialiștii Specchiasol aleg cele mai bune materii prime naturale cu rigoare știintifică, în funcție de scopul fiecărui produs și respectând mediul înconjurător. Ecologia și conservarea ecosistemului reprezintă un obiectiv constant și esențial pentru companie.
Din acest motiv, multe din materiile prime utilizate provin din ferme ecologice certificate și zone geografice învecinate. Hârtia utilizată pentru ambalaje trece prin câteva etape de procesare și poate fi reciclată. De asemenea, cele mai multe sticle și recipiente sunt biodegradabile și ecologice.

Aceste produse au la bază gel pur de Aloe Vera Organică, iar împreună cu complexele de Vitamine (C şi E), probiotice, fibre prebiotice şi fructele din Acai, Ceramide, Complexul Eyefit și celule Stem din Mar au o acțiune puternică de antioxidare și stimulare a tenului.
Aceste tratamente hidratează pielea afectată de stres și oboseală. Datorită materiilor prime concentrate de cea mai inaltă calitate, asigură vitalitatea și luminozitatea pielii.

Producătorul italian Specchiasol oferă o gamă întreagă de produse, inclusiv pentru îngrijirea tenului, care include: tratament de zi, tratament de noapte, serum pentru zona din jurul ochilor, tratament anti-rid, soluție micelară și sapun delicat.

Crema Verattiva tratament anti-rid are un efect deosebit pentru tonifierea și regenerarea pielii feței, gâtului și decolteului, prin atenuarea semnelor de îmbătrânire.
Tratamentul de zi este ideal pentru hidratare și protecție, fiind indicat pentru a hidrata pielea afectată de stres și oboseală.

De asemenea, crema tratament Verattiva de noapte este nutritivă, revitalizantă și restabilește echilibrul fiziologic. Formulată cu substanțe nutritive importante de cea mai înaltă calitate, ajută la reînnoirea și elasticitatea pielii pe timp de noapte, atunci când metabolismul este deosebit de activ.

Linia completă de cosmetice Verattiva se găsește în România exclusiv în rețeaua de farmacii Ropharma și online, pe: www.ropharma-healthcare.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod