Regenerare și hidratare cu acid hialuronic

Odată cu trecerea anilor, scade capacitatea de regenerare a dermului. Acidul hialuronic nu doar că ajută în estomparea defectelor cutanate dobândite sau în curs de formare ci stimulează indirect formarea de colagen, având ca rezultat întinderea dermului și activarea formării de noi celule.
El are și un efect de hidratare, fiind cea mai eficientă și mai rapidă metodă pentru dermul fotoîmbătrânit. „Bioregen este cel mai inovator produs nou apărut pe piață deoarece formula sa conține 5 tipuri de acid hialuronic astfel încât se obține nu numai hidratarea dermului dar și o stimulare a producerii de colagen și o restructurare profundă și de durată a dermului. De ce ne trebuie un astfel de tratament? Deoarece combatem ridurile fine, prevenim îmbătrânirea pielii, protejăm și regenerăm pielea expusă la soare, redăm tonusul și fermitatea pielii”, ne-a declarat dr.
dermatolog Daniela Cățănaș.

Tratamentul de regenerare prin cel mai nou acid hialuronic de hidratare, Bioregen este recomandat nu doar pentru față ci și pentru mâni și decolteu, având rezultate uimitoare. Efectul bio-inductiv acționează asupra țesuturilor reducând petele superficiale, hidratând și restabilind țesuturile dermale. De asemenea, Bioregen este singurul produs ce conține 5 greutăți moleculare și care are ca acțiuni principale:

Combaterea semnelor trecerii timpului și reducerea ridurilor fine;
Prevenirea îmbătrânirii prin hidratare și stimulare;
Protejarea pielii prin efectuarea de tratamente înainte și după expunerea la soare;
Îmbunătățirea calității pielii în zonele cu cicatrici post-acnee și vergeturi roșii;
Creșterea strălucirii pielii;
Redarea tonului și fermității feței, gâtului, decolteului și mâinilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod