Recomandări de sărbători de la Cristi Pascu

Statisticile arată că din ce în ce mai multe doamne și domnișoare optează pentru transformări radicale tocmai în preajma Sărbătorilor și a petrecerilor de Anul Nou. Celebrul hairstylist Cristi Pascu îți spune care sunt transformările în trend în acest an.

Perucile - "Cea mai simplă variantă pentru a obține o transformare radicală sunt perucile. Femeile vor alege mereu peruci care vin în contrast cu nuanța naturală a părului. Blondele vor alege să fie brunete și invers, însă nu este o regulă.

Sunt în trend perucile gri sau cele albastru-electric. În acest sezon se poartă și perucile asimetrice, cu tăieturi geometrice, în lungimi dintre cele mai diferite”, spune Cristi Pascu.

Extensiile - “În special în luna Decembrie femeile vor să facă o schimbare de look îndrăzneață, ceva ce nu au făcut tot timpul anului, iar extensiile sunt o opțiune în acest sens. Doamnele cu părul scurt vor apela la extensii lungi pentru a afișa o coafură elaborată în noaptea de Revelion.
Foarte multe cliente cer vopsirea părului în culori vii, astfel că nu ar fi exclus să vedem multe doamne vopsite chiar fuchsia în această perioadă
”, adaugă Cristi Pascu,

Liquid Gold sau Liquid Silver
- “Acest trend constă în aplicarea pe păr a unei pelicule aurii sau argintii, care se obține prin amestecarea gelului de păr cu produse de machiaj aurii sau argintii. Se obține astfel o pastă care se aplica de păr cu o pensulă, întocmai ca o vopsea. Arată spectaculos și va garanta o apariție memorabilă.
Pasta se înlătura ușor la spălare
”, ne informează Cristi Pascu.

Glitter - “Pentru doamnele care nu apelează la niciuna dintre variantele de mai sus, dar își doresc totuși ceva nou… există glitter-ul. Puțin glitter în păr va aduce un plus de nonconformism unei coafuri clasice. În ultima perioadă asistăm la o confluență între cele două domenii, make-up și hairstyle, iar rezultatele pot fi spectaculoase”, spune hairstylistul.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentați hairstyliști de la noi, inițiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” și al “Academiei de Coafură Cristi Pascu”, prin care descoperă și lansează noi talente în industria frumuseții.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod