Protecţia solară dusă la un alt nivel: Dr. Grandel Protection UV – SPF 30 Serum

Expunerea la razele ultraviolete cauzeaza apariţia a 80% din totalul ridurilor vizibile si poate duce la imbatranirea tenului cu pana la 3 ani, arata un studiu publicat in 2013 de revista medicala “Clinical, Cosmetic And Investigational Dermatology”.
De asemenea, expunerea indelungata la actiunea razelor UV, genereaza pigmentare excesiva, scaderea elasticitatii pielii si degradarea texturii acesteia, efecte ce pot fi evitate apeland la cele mai recente descoperiri in domeniul protectiei solare.

DR. GRANDEL KOSMETIK, brand german de cosmetice profesionale, aduce pe piata din Romania serul Protection UV-SPF 30, creat pentru a depasi eficienta cremelor, gelurilor si uleiurilor pentru plaja, sau pentru utilizare zilnica.

Protectia solara este foarte importanta indiferent de anotimp sau parte a zilei. Contactul cu razele UVA si UVB este constant, razele UVA fiind prezente chiar si in spatii acoperite, avand capacitatea de a trece prin sticla si materiale textile.
Dr. Grandel sustine nevoile pielii si vine in ajutorul sau cu serumul imbunatatit cu SPF 30, destinat tuturor tipurilor de piele, inclusiv a bebelusilor, ce imbunatateste puterea de autoregenerare a acesteia.

DR. GRANDEL Protection UV – SPF 30 Serum este imbogatit cu Vitamina E, ce asista capacitatea pielii in procesul de retentie a apei, si Panthenol, recunoscut pentru capacitatea de protectie a pielii sensibile, chiar si a bebelusilor, dar si pentru proprietatile sale cicatrizante si antiinflamatoare. Impreuna cu factorul de protectie 30, Dr. Grandel duce protectia solara la un alt nivel, iar serumul reprezinta produsul perfect pentru o protectie zilnica optima si de durata.
Aplicarea acestuia se face usor, pe fata, gat si decolteu, dupa curatarea prealabila a acestor zone si cu 30 de minute inainte de expunerea lor la soare, cu ajutorul unei pipete care confera un dozaj optim si precis. Se utilizeaza de la 1 pana la 3 pipete per aplicare, in functie de suprafata pielii, insistand pe zonele expuse la lumina.

Protection UV – SPF 30 Serum de la Dr. Grandel poate fi achizitionat din saloanele profesionale la pretul de 149 lei/50ml.

Efectele solare sunt direct proportionale cu varsta

Specialistii au demonstrat ca efectele soarelui si ale razelor ultraviolete asupra pielii sunt direct influentate de varsta.
Odata cu inaintarea in varsta puterea de refacere a pielii scade, asadar, efectele sunt mai puternice si sunt combatute mai greu. De aceea, este recomandata protejarea pielii in permanenta, folosind produse adecvate, profesionale.

Ser, crema sau ulei – ce le diferentiaza?

Specialistii afirma ca serumul, spre deosebire de crema, patrunde mult mai adanc in straturile epidermei, protejand si hranind pielea in profunzime. Astfel, protectia se realizeaza in mod inteligent, rapid si cu o durata mai lunga.Crema de protectie patrunde in piele la un nivel mediu si blocheaza cu succes razele UV, aceasta trebuie sa aiba neaparat factor de protectie solara.
Uleiul de plaja trebuie folosit cu precadere dupa expunerea la soare, mai ales daca nu prezinta factor de protectie, eliminand riscul iritarii pielii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod