PRO TOOLS- Lasati-va amprenta... pensulei!

Deoarece nu poate concepe un machiaj perfect reușit fără instrumentele adecvate, Sephora și-a completat gama de pensule PROfesionale pentru ten și ochi. Cu vârf oblic, rotunjit, plat sau răsfirat: datorită celor 20 noi pensule, dispuneți acum de paleta completă a modelelor pentru crearea de machiaje smoky intense, pentru definirea sprâncenelor, sculptarea pomeților, redesenarea formei maxilarului, aplicarea pudrei, sublimarea bazei nasului și chiar și pentru iluminarea zonelor care riscă să devină mai întunecate… Este summumul eleganței: trei seturi sunt prevăzute pentru a vă crea o privire de jăratec, pentru a vă rafina linia sprâncenelor și a vă lăsa tentate –fiind bine echipate- de „contouring”. Vă vor trezi - și stimula- creativitatea...

PERFECT EYE-MAKE UP – TOOLS

PRO Smoky Crease Brush n°31 - Efectul smoky - Cheia unei priviri foarte pătrunzătoare, ca de jăratec? Un fard de pleoape de culoare închisă, aplicat insistând în pliul pleoapei. Secretul? Această pensulă cu peri sintetici, special creată în acest scop, pentru estomparea uniformă a fardului.

PRO Smoky Shadow Brush n°30 - Controlul intensității - În cazul unei dorințe urgente de machiaj smoky, vă propunem această pensulă cu peri mici, moi și deși, special concepută pentru aplicarea fardului de pleoape și pentru reușirea unui efect de privire de jăratec.



PRO Pointed Brow Brush n°35 - Perfecțiunea pe toată linia - Aveți sprâncene răsfirate? Repede, scoateți această pensulă fină care definește forma sprâncenelor, le redesenează și permite acoperirea golurilor dintre firele de păr…

PRO Brow Brush n°20 -Arta detaliului - Această pensulă cu două capete și cu vârf oblic este „expertă” în domeniul sprâncenelor, datorită combinației de peri naturali și fibre sintetice. Aceasta corectează micile imperfecțiuni, definește linia sprâncenei și permite precizia și controlul aplicării.

Smoky Eye Brush Set - La set - Ce se ascunde înăuntru? O pensulă pentru estompare și definire, o pensulă de pleoape pentru aplicarea fardului pudră pe pleoapa mobilă, o pensulă pentru estomparea fardului în pliul pleoapei și o pensulă pentru estomparea cu precizie, concepută pentru accentuarea machiajului… Cu acest set „transportabil” cu 4 pensule, arta machiajului smoky devine o joacă de copii.

Brow Defining set - Linie distinsă - Obținerea unor sprâncene cu o linie impecabilă se învață pas cu pas… Ce instrumente vă trebuie? Acest set care include o perie cu mâner detașabil pentru o utilizare curată și practică și aceste foarfece din inox cu lame ultra-fine, garanția unui gest net și precis. Apoi, trebuie doar să urmați broșura de instrucțiuni (inclusă).

FLAWLESS MAKE UP COMPLEXION TOOLS

PRO Full Coverage Airbrush n°53 - Vârful lat - Secretul unui ten cu zero defecte? Această pensulă cu vârful sub formă de evantai, care asigură o acoperire optimă într-un timp record.

PRO Airbrush n°55 -  Mâna norocoasă - Special concepută pentru un finish natural, această nouă mică pensulă vă ajută să vă creați un ten natural, fără defecte și se potrivește -pe deasupra- cu toate tipurile de texturi.
Aceasta se adaptează tuturor texturilor, lichide, cremă sau pudră; este ideală pentru acelea dintre dvs. care se tem de un rezultat de ten prea încărcat.

PRO Airbrush Blender n°78 - Acoperire optimă - Care este particularitatea acestei noi pensule? Aceasta asigură o acoperire HD a feței, gâtului și zonei decolteului, utilizând o cantitate infimă de produs. Și acest lucru mulțumită formei sale rotunjite, vârfului său ascuțit și fibrelor sintetice ultra fine care ia produsul fără a-l absorbi complet.

PRO Angled Contour Brush n°75 - O muncă de sculptor - Pentru modelarea volumului pomeților, contați pe această pensulă oblică –expertă în domeniul blush-urilor- care le va da obrajilor dvs. forma, volumul și linia dorită. Nicio textură nu-i rezistă, fie că este pudră sau cremă…

Multitasker blush brush n°54- Pe toate fronturile – Datorită perilor săi sintetici și formei sale oblice, această pensulă pentru blush este inconturnabilă, potrivindu-se tuturor tipurilor de texturi: minerale, pudră sau cremă.

PRO Contour Blender Brush n°77 - Spiritul de „contouring” - Misiunea formei sale curbate? Este menită impregnării cu produs pentru sculptarea tuturor zonelor feței… Modelarea formei maxilarului, crearea impresiei de pomeți pronunțați sau sublimarea bazei nasului? Este floare la ureche pentru acest instrument inteligent care se adaptează fondurilor de ten cu orice textură.

PRO Contour Highlight Brush n°80 - Controlul aplicării - Concepută pentru iluminarea zonelor prea închise la culoare, această pensulă permite aplicarea cantității necesare, exacte, de iluminator în colțul ochilor sau pe nas.

PRO Contour Kabuki Brush n°82 - All-in-one - Această pensulă kabuki all inclusive, special gândită pentru ten se adaptează tuturor texturilor (ale pudrei bronzante, ale iluminatorului, ale fondurilor de ten etc.) și permite aplicarea acestora oriunde este nevoie de sculptarea formelor: sub ochi, pe pomeții obrajilor, pe frunte și de-a lungul maxilarului.
Rezultat natural garantat!
 
PRO Stippling Brush n°44 - Duoul demențial - Datorită perilor săi sintetici, această pensulă difuzoare permite aplicarea uniformă a tuturor tipurilor de fond de ten - fie că sunt sub formă de pudră, lichide sau cremă- și estomparea acestora pentru un rezultat impecabil.

PRO Foundation Brush n°47 -Cu formă de limbă de pisică! - Domeniul său de specialitate? Fondul de ten lichid. Dar și măștile, baza de machiaj și crema BB Cream. Reușita sa în toate aceste situații se datorează mânerului său lung (care garantează marea precizie) și vârfului său oblic și plat cu formă de limbă de pisică.

PRO Bronzer Brush n°48 - Mare, pensule și soare - Pentru acelea dintre dvs. care vă doriți un ten auriu, un gât și un decolteu și chiar și picioare bronzate instantaneu, soluția ideală este această pensulă compactă, maestră în arta bronzării cu ajutorul pudrelor bronzante.

PRO Allover Powder Brush n°61
- Test reușit - Cu vârful său lat, rotunjit și des, această pensulă are toate calitățile necesare unei aplicări optime a pudrei compacte, minerale sau libere.

Contouring Brush Set - Toate 3 sau niciuna - Vă tentează un „contouring”? Pentru a fi sigure că nu ratați acest tip de machiaj care se joacă cu luminile și umbrele pentru modelarea feței, puteți conta pe acest set de trei pensule (cea oblică pentru desenarea formei, sculptarea și alungirea feței, cea iluminatoare pentru conferirea de strălucire și cea de estompare pentru un rezultat uniform).
Broșura completă de instrucțiuni vă este oferită pentru a evita să ratați machiajul.

Produsele pot fi achizitionate din magazinele Sephora.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod