Primul salon din București care utilizează exclusiv produse organice

Signature A a luat naștere în baza conceptului de Head Spa și combină aromoterapia cu tehnicile de relaxare, fiind primul salon care utilizează exclusiv produse organice.
Faceți cunoștință cu un spațiu unde energia naturii și puritatea ingredientelor se contopesc în tratamente personalizate și într-o atmosferă de relax și regenerare atât pentru păr, cât mai ales pentru minte.

Niciun produs din cele folosite nu conține amoniac, resorcinol, parafenilendiamină sau parfumuri artificiale, respectând fibra capilară și PH-ul fiziologic al părului și reparându-i structura. Absența amoniacului elimină emisiile amoniacale, oferind astfel o bunăstare atât clientei, cât și tehnicianului.
Toate produsele utilizate la Signature A conțin numai uleiuri esențiale din culturi bio organice și biodinamice, mai exact produse realizate din plante crescute în mod natural, pe terenuri unde nu au fost folosite pesticide sau îngrășământ timp de 25 de ani. Astfel, calitatea italiană se îmbină armonios cu natura, realizând efectul terapeutic dorit, la intensitate maximă și având la bază o abordare etică, conștientă și durabilă. 

Încă o noutate adusă de salon este diagnosticarea profesională a părului și crearea traseului personalizat cu ajutorul camerei Tricho Analyzer.
Scopul este de a oferi clientelor consiliere și de a propune îndrumări și tratamente specializate.

Tricho Analyzer-ul afișează starea sănătății pielii și a părului printr-o analiză în profunzime, utilizând o tehnologie video specializată, ce mărește până la 200 de ori imaginea reală. Ecranul acestuia afișează imaginile scanate în timp real, atât stilistului cât și clientului, făcând posibilă identificarea dezechilibrelor părului și scalpului într-o manieră simplă și imediată și comparând imaginile scalpului clientului cu cele din tabelul de tratament OW pentru păr și scalp.
Astfel, pe baza diagnosticului pus în urma scanării cu Tricho Analyser-ul, se recomandă ulterior tratamente personalizate pentru nevoile fiecăruia.

Pentru ca ingrjirea să fie completă, salonul a pregătit și un serviciu de consultanță în alegerea tunsorii și culorii potrivite pentru fiecare persoană în parte. În urma analizei cu Tricho Analyser-ul se va opta pentru un look care să țină seama de tipul de păr și de modul cum reacționează acesta, de pigment, fizionomie, vârstă, temperament și stil de viață, un look care să corespundă în totalitate dorințelor și așteptărilor clientei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod