Primavara in 3 pasi

Nu-i asa ca ai face orice ca primavara sa vina mai devreme? Rowenta iti propune sa aduceti primavara impreuna! Primul pas: schimba-ti playlistul pentru ca ritmul mai energic te va scoate din starea de amorteala, iar soarele poate va accepta provocarea si va tine pasul cu tine stralucind de dimineata si pana seara. Si pentru ca dress code-ul primaverii impune sa porti un zambet larg, o coafura lejera, cu volum si articole vestimentare care sa-ti puna in evidenta picioarele, propun sa ne conformam, nu?

Anonimatul este interzis primavara, de aceea trebuie sa ne evidentiem prin coafuri romantice, cu bucle lejere, par perfect intins sau cu mult volum de la radacina pana la varfuri, de inspiratie rock.

Pentru a obtine aceste coafuri fara efort, care domina tendintele acestei primaveri, incearca una din periile rotative Brush Activ de la Rowenta, cu care poti sa-ti usuci si aranjezi parul in acelasi timp.
Cu ajutorul celor doua perii cu diametru de 30 mm si de 50 mm poti obtine bucle de diferite dimensiuni, lejere sau bine definite. Poti controla temperatura, alegand una din cele trei setari de temperatura, iar datorita invelisului ceramic, parul tau nu va fi afectat. Astfel, vei obtine o coafura demna de invidiat in timp scurt, in confortul casei tale.

Coafura am ales-o, dar ti-ai ales vestimentatia? Uita de pantaloni pentru o perioada, pentru ca in acest sezon se poarta rochiile si fustele care pun in evidenta picioarele bine tonifiate. De detaliile mai putin importante, care te-ar putea tine departe de garderoba de primavara, cum ar fi parul nedorit, se ocupa Rowenta, care iti propune doua dintre cele mai eficiente epilatoare, care elimina firele nedorite si ajuta la mentinerea catifelarii pielii in acelasi timp.

Aquaperfect Soft EP9300 este epilatorul Rowenta ce poate fi folosit atat pe pielea uscata, cat si pe pielea umeda, sub apa.
Asa ca, sub dus sau in timp ce te uiti la televizor, poti folosi Aquaperfect Soft de la Rowenta, care dispune de 24 de pensete de mare precizie, cu tehnologie patentata, pentru a smulge chiar si cele mai scurte fire de par si cap pivotant ce urmareste conturul corpului. Pentru zonele mai sensibile, poti folosi accesoriul special de epilare.

Daca vrei o epilare tip IPL, Rowenta iti recomanda epilatorul Derma Perfect PRO Precision EP9870. Epilatorul dispune de sistemul patentat Pro Precision - un dispozitiv care va permite sa mutati aparatul cu precizie pentru a acoperi fiecare milimetru al zonei ce trebuie tratata.
Gata cu zonele netratate! Mai putine sesiuni pentru acelasi rezultat! Rezultatele sunt vizibile dupa doar o luna, iar dupa 6 sesiuni, pilozitatea se reduce cu 83%. In plus, este adaptabil pentru o larga varietate de tipuri de par si de piele, mai putin pentru pielea foarte inchisa la culoare. Testat clinic, Derma Perfect va garanteaza o epilare ultrasigura prin lumina pulsata pentru rezultate vizibile si de lunga durata. Totodata, dispozitivul respecta standardele internationale de siguranta pentru ochi.

Asadar, ai solutie pentru orice problema. Esti pregatita pentru primavara?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod