PRESARĂ-ŢI DIAMANTE PE BUZE CU NOUL RUJ GIORDANI GOLD CANARY DIAMOND

Cel mai luxos ruj de la Oriflame, cu diamante veritabile, poate fi al tău!

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor, iar acum fiecare dintre noi se poate bucura de strălucirea lor, cu noul ruj Giordani Gold Canary Diamond.

Parte a rafinatei game Giordani Gold, acest ruj glam are în compoziţie pulbere de diamante, care le oferă buzelor tale o strălucire somptuoasă, şi miere de Acasia italiană, cu proprietăţi revitalizante, care te protejează împotriva primelor semen ale îmbătrânirii.  Buzele tale vor lumina orice încăpere cu acest ruj bogat, pe care trebuie neapărat să îl ai!

Decadent până la extreme, rujul Giordani Gold Canary Diamond îţi va face buzele să strălucească asemeni uneia dintre cele mai rare pietre preţioase, renumită pentru frumuseţea ei uluitoare şi pentru strălucirea care te captivează: diamantul galben.
 

Formula unică Oriflame îţi cufundă buzele într-o baie de lux. Pulberea preţioasă de diamante a fost atent amestecată cu agenţi de hidratare intensă pentru a crea  rujurile Giordani Gold Canary Diamond . Rezultatul: buze de caşmir, cu o strălucire fascinantă, care fac din orice ţinută una glamour!
 
Pe lângă pulberea de diamante veritabile, specialiştii Oriflame au selecţionat în mod special mierea de Acasia italiană din zona Mării Mediterane pentru a obţine un ruj cu o formulă extravagant de cremoasă.
Mierea de Acasia italiană stimulează reîntinerirea celulară, astfel încât buzele tale devin mai moi şimai netede şi sunt protejate de primele semne ale îmbătrânirii. Disponibil în opt nuanţe voluptoase şi sofisticate, rujul Giordani Gold Canary Diamond îţi oferă beneficiile unice ale uleiurilor şi cerurilor hidratante şi emoliente care îţi
răsfaţă buzele atunci când îl aplici şi fac din el un produs încântător, care îţi dă o senzaţie extraordinară de confort atunci când îl porţi.
 


De ce să nu te răsfeţi primăvara asta şi să-ţi faci cadou diamantul pe care ţi l-ai dorit mereu la un preţ mult mai mic? Rujul  Giordani Gold Canary Diamond este un lux care îţi garantează buze strălucitoare şi moi, luminându-ţi pur şi simplu zâmbetul!  Rujurile Giordani Gold Canary Diamond sunt disponibile începând cu catalogul 4, la preţul de lansare de 22.99 lei, în 8 nuanţe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod