Pregateşte-ţi pielea pentru vară: metode simple şi de efect

Răsfăţul pielii tale nu este un moft, ci o necesitate. Fiecare anotimp rece îşi lasă amprenta asupra pielii, aşa că, pentru a arăta impecabil în rochii sau pe plajă, trebuie să îţi impui un ritual de frumuseţe. In primul rând, totul începe cu o detoxifiere a organismului şi o hidratare a acestuia. Începe de la interior, apoi, protejează-ţi pielea, chiar şi atunci când ţi se pare că nu este nevoie. De exemplu, atunci când te epilezi.

Iată câteva secrete ale pielii perfecte:

Epilare blândă - "Epilarea reprezintă o agresiune asupra pielii, indiferent de cât de blândă este aceasta.

De aceea, este esenţial ca pielea să fie pregătită corespunzător înainte de epilare. Ceara Lycon are o temperatură scăzută de folosire aşa că nu va agresa pielea în profunzime. În plus, ingredientele naturale folosite hrănesc pielea şi nu irită pielea sensibilă. Sistemul în sine – loţiune de curăţare, ulei de protecţie şi apoi ceară, urmate la final de o cremă dezinfectantă care, în plus, şi hrăneşte pielea – face ca incidenţa cazurilor de foliculită să scadă aproape total, iar durerea resimţită la epilare să fie minimă”, spune Monica Lupu, reprezentant Lycon în România.
Potrivit acesteia, ceara adusă din Australia mai are o particularitate aparte: poate îndepărta şi firele mici de păr, de 1 milimetru lungime, aşa că nu va mai trebui să aştepţi următorul epilat purtând pantaloni.

Îndepărtează celulele moarte  - Odată pielea epilată, trebuie îngrijită în continuare. Aplică o cremă hidratantă în fiecare seară, îngrijeşte-ţi călcâiele pe care vara le expui şi mai mult factorilor poluanţi, cum este praful. Pentru a proteja cât mai mult pielea, aplică un scrub o dată la câteva zile, şi îndepărtează celulele moarte.

Pielea a rămâne suplă. „Lycon oferă o gamă de produse de îngrijire şi pentru acasă: scrub pe bază de zahăr, dar fără ulei, care îţi lasă pielea curăţată fără să o încarce, dar şi gel de duş şi cremă împotriva creşterii firelor de păr pe sub piele. Astfel, la următorul epilat, pielea va fi deja pe jumătate pregătită”, mai explică Monica Lupu.

Hrăneşte pielea! Cremele ar trebui aplicate cu sfinţenie, chiar şi când ţi se pare că nu se va întâmpla nimic dacă sari o zi.

O piele hrănită în profunzime este o piele elastică, frumoasă. Bea suficient de multă apă şi vei vedea cum stratul de celulită se micşorează.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod