Placa de par Respect de la Rowenta

Cum parul reprezinta podoaba cea mai de pret a fiecarei femei, placa de par Respect de la Rowenta, are grija de noi de parca ar fi fost special creata pentru tine, pentru mine, de fapt... pentru fiecare in parte ! Respecta-ti parul utilizand-o chiar daca acesta este usor frizat, ondulat, cret sau cu bucle stranse, stil «afro».
Cum parul reprezinta podoaba cea mai de pret a fiecarei femei, placa de par Respect de la Rowenta, are grija de noi de parca ar fi fost special creata pentru tine, pentru mine, de fapt... pentru fiecare in parte ! Respecta-ti parul utilizand-o chiar daca acesta este usor frizat, ondulat, cret sau cu bucle stranse, stil «afro».

Tot ce trebuie sa faci este sa setezi placa pentru tipul tau de par. Daca ai parul deteriorat, sensibil sau sanatos, proaspat tuns nu trebuie sa te temi ca il vei trata gresit pentru ca Respect iti permite sa setezi inclusiv starea de sanatate a parului tau, adaptand temperatura in consecinta. Astfel poti obtine efectul care inainte ii reusea doar stilistului!  

Pret: 329 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod