Photoderm MAX Ultra-fluid cu protectie UV


Pe durata verii, pentru ca toti sa se bucure linistiti de caldura si soare, indiferent de tipul de ten, Laboratoarele Bioderma lanseaza un produs inovator impotriva imbatranirii induse de expunerea la soare: Photoderm MAX Ultra-fluid.
Pe durata verii, pentru ca toti sa se  bucure linistiti de caldura si soare, indiferent de tipul de ten, Laboratoarele Bioderma lanseaza un produs inovator impotriva imbatranirii induse de expunerea la soare: Photoderm MAX Ultra-fluid.

Cu o textura ultra -fluida de ultima generatie, SPF 50+  si UVA 40, Photoderm MAX Ultra- fluid este foarte usor si sigur de folosit.

Prima inovatie biologic activa - Brevetul Cellular Bioprotection® ce protejeaza ADN-ul celular in timpul expunerii la soare! Prima protectie UVA 40 Prima fotoprotectie disponibila sub 3 forme: incolor si 2 variante de culoare: claire (tenta deschisa) si dorée (tenta inchisa), ce permit uniformizarea tenului.
Prima textura reofluidificatoare (devine fluid in contact cu pielea), nu curge si  se absoarbe rapid fara sa lase un aspect lucios.

Pret recomandat în farmacie - 55 ron

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod