Peria rotativa Brush Activ de la Rowenta

Gama Respectissim de la Rowenta este tot ce iti trebuie, pentru ca tu si parul tau sa aveti o vacanta perfecta! Pielea rumenita de soare merge foarte bine cu un look de “abia m-am dat jos din pat”.
Gama Respectissim de la Rowenta este tot ce iti trebuie, pentru ca tu si parul tau sa aveti o vacanta perfecta!  Pielea rumenita de soare merge foarte bine cu un look de “abia m-am dat jos din pat”.

Pentru ca vrei sa iti evidentiezi frumusetea naturala si nu sa arati neglijenta intr-un sens negativ, trebuie sa iti acorzi cateva minute in plus in fata oglinzii. Fie ca iti plac buclele dezordonate, sau parul drept, usor ondulat la varfuri si lasat pe spate, ai nevoie de ajutorul profesionistilor Rowenta pentru a obtine o coafura rezistenta intreaga zi, care sa nu deterioreze firul de par.
In nici un caz nu iti poti lua liber si de la ingrijirea corespunzatoare a parului in timpul vacantei.

Apa sarata, soarele, nisipul sau clorul - daca mergi la piscina, toate au ca efect deteriorarea rapida a podoabei capilare. Pentru a nu mai adauga la lista de agresiuni asupra parului tau si efectele negative ale placii, drotului sau uscatorului, Rowenta a lansat gama Respectissim. Prima gama conceputa pentru a pastra parul frumos si sanatos, reducând temperatura si mentinand un inalt nivel de eficienta, include si peria rotativa Brush Activ.    

Perie de par Brush Activ  - 199 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod