Parfumurile Costume National Homme si Costume National Scent Gloss

Ennio Capasa, fondatorul celebrei case de moda Costume National, abordeaza in creatiile sale vestimare stilul "edgy chic", o imbinare intre cel minimalist si rock&roll.
Ennio Capasa, fondatorul celebrei case de moda Costume National, abordeaza in creatiile sale vestimare stilul "edgy chic", o imbinare intre cel minimalist si rock&roll.

Parfumurile Costume National transpun in plan olfactiv stilul sau vestimentar devenit deja celebru. Sapte creatii senzuale, moderne si fara varsta compun colectia de parfumuri.  
Costume National Homme, cea mai recenta creatie Costume National, este un parfum elegant si fermecator, cu note fresh de  grepfruit, cardamom si bergamota, arome condimentate de scortisoara, cimbru si cuisoare si acorduri de lemn de santal ce ii confera profunzime si caldura.
Barbatul acestui parfum este seducator, misterios si unic.

Costume National Homme este opera unui parfumier desavarsit, Laurent Bruyere, creatorul celebrelor case Burberrry, Dior,  Armani, Givenchy sau Calvin Klein.

Costume National Scent Gloss este cel mai nou parfum al colectiei Scent, un buchet floral si delicat fructat gratie notelor de orhidee purpurie si mosc.

Costume National Scent Gloss este sexy, instinctiv si carnal, pentru o femeie fascinanta si efervescenta, seducatoare si inocenta in acelasi timp, careia si place sa iti exploreze feminitatea foarte evidenta.


Aromele inconfundabile Costume National sunt disponibile numai la Beautik Haute Parfumerie.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • deluxparfumuri pe 28 Iun 2010, 12:30
    Parfumuri originale

    daca doriti sa achizitionati un parfum original va recomand http://www.parfumuri-de-lux.ro/

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod