Parfumul Josephine de la Beautik Haute Parfumerie


Napoleon si Josephine, o dragoste imperiala, o poveste intensa si pasionala, dar totusi atat de pamanteana.
Napoleon si Josephine, o dragoste imperiala, o poveste intensa si pasionala, dar totusi atat de pamanteana.
 
Napoleon il alege pe Francois Rancé ca si parfumier personal, iar prima sa crea]ie va fi dedicata imparatesei Josephine, o femeie absolut fascinanta.
 
Unic si elegant, seducator si foarte feminin, parfumul Josephine este trecut si prezent. Pastreaza intacta nota clasica si rafinata a unei epoci tumultoase, oferind totodata si expresia feminitatii metropolitane.
 
O aroma care seduce de la inceput pana la sfarsit. Se deschide senzual cu un buchet floral de Iris, Iasomie si Violeta, devine cald, usor condimentat, iar la final Vanilia de Bourbon si Lemnul de Santal intregesc o experienta olfactiva de neuitat.
 
Parfumurile Rancé se gasesc la Paris in celebrele Galerii Lafayete si Le Printemps, la Londra in exclusivistul magazin Harrods, iar la Bucuresti numai in Beautik Haute Parfumerie.
 
Acum poti comanda online produsele Beautik accesand site-ul www.beautik.ro, iar daca vrei sa afli care parfum ti se potriveste, da un click pe Roata Aromelor.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mocuta Dorel pe 15 Apr 2013, 11:06
    Oferim spatiu comercial pentru produse de lux

    NOU! Se deschide noul complex comercial AGORA Boutique Center din Arad, situat ultracentral, intre Teatrul de Stat si Faleza Muresului, lipit de Banca Transilvania, Str. Unirii nr. 7, pe suprafata de 3500 mp. dispus pe 3 nivele ( P + 2 ). Exteriorul este conservat ca monument istoric, iar spatiul interior este amenajat si dotat ultramodern pentru 42 de firme, case de moda, investitori, intreprinzatori, brand-uri renumite. Delimitarea dintre spatii se va face in functie de suprafata dorita de fiecare client. Fiecare spatiu este dotat si contorizat separat ( gaz, curent electric, apa rece si calda cu canalizarea asigurata, climatizare, tubulatura evacuare gaze, telefon, internet, sonorizare audio, sistem automatizat antiincendiu, camere de luat vederi ), accesul la etaje se face pe trepte, scari rulante, lifturi pentru persoane si pentru marfa, iar toaletele sunt dotate la standard european. Relatii la telefon 0745 642660, dl. Mocuta Dorel, sau pe E-mail: agoramarketing56@gmail.com

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod