Pantene Smart Pro-V este primul balsam din lume care transformă un #hairgoal în realitate

După 1 milion de ore de cercetare în laborator și peste 22.000 de teste pentru consumatori, Pantene lansează noul balsam Pantene Smart Pro-V, care poate evalua și acționa asupra părului degradat, pentru a-l întări părul până la ultimul centimetru.

Pantene, brandul numărul 1 în îngrijirea părului, a lansat un nou balsam sub forma de spumă, dezvoltat special pentru femeile cu firul de păr subțire. Formula ușoară nu îngreunează părul, dar oferă aceeași hidratare Pantene. Textura spumă este absorbită adânc în firul de păr, oferind hidratare fără reziduuri care să îl îngrașe și să îi ofere aspect neplăcut. În plus, toate gamele de șampon și balsam Pantene au fost reformulate.

Balsamul sub formă de spumă

Cercetările arată că peste 50% din femeile din Europa aleg să nu folosească deloc balsam, iar altele folosesc prea puțin sau își clătesc părul prea mult, de teamă să nu îl îngreuneze, consecința fiind un păr degradat treptat. Balsamul este esențial pentru descurcare, hidratare și protejare.

Formula spumă le oferă femeilor încrederea de care au nevoie de a folosi din nou balsam, pentru a obține un păr mătăsos și puternic, un păr sănătos,” a declarat Dr.

Jeni Thomas, specialist al echipei de cercetare Pantene. „Textura aerată oferă hidratare fără a încărca părul și îl protejează de la rădăcină până la vârfuri.

Noul balsam are o textură aerată, care, odată ce intră în contact cu aerul, capătă volum și totodată conservă ingredientele acestuia, pentru a fi absorbit mai ușor și a oferi hidratare părului. După clătire, părul rămâne curat, hidratat și deloc încărcat.

Spuma, care se distribuie mai ușor decât un balsam cremă obișnuit, trebuie aplicată la duș pe părul umed, după șamponare, precum un balsam obișnuit, apoi clătită. Balsamul spumă este disponibil în variantele Repair & Protect și Aqua Light.

Smart Pro V

Femeile își supun în permanență părul la nenumărate schimbări în încercarea de a atinge aspectul dorit. Aproximativ 85%* dintre femeile din întreaga lume își doresc un păr lung și plin de vitalitate, un păr Pantene, iar aproape jumătate din cele care au deja un părul lung își doresc un păr și mai lung.

Șuvițele lungi sunt mult mai greu de întreținut, se deteriorează mai repede, iar un păr deteriorat reprezintă o amenințare la adresa idealului de frumusețe pentru multe femei.
Până acum, părul sănătos de la rădăcină până la vârfuri a fost un ideal de neatins. În această situație s-a regăsit și ambasadorul global Pantene, Selena Gomez, pe care firele despicate au oprit-o să își lase părul să crească și mai mult. Însă așteptarea a luat sfârșit și visul de a avea un păr Pantene e mai aproape ca niciodată.

După peste 1 milion de ore în laborator și 16 ani de cercetare, a luat naștere  revoluționarul Pantene Smart Pro-V, care îi oferă Selenei posibilitatea de a-și realiza propriul #hairgoal și de a avea părul mai puternic și mai lung. Formula Pantene Smart Pro-V identifică zonele deteriorate de pe lungimea firului de păr și acționează în funcție de nevoi, făcând părul mai puternic de la rădăcină până la vârfuri.

„Când vine vorba despre păr, unul dintre obiectivele mele pentru păr este să îl las să crească până când obțin onduleuri naturale.

Iubesc noul Pantene Smart Pro-V! Nu mă face să-mi simt părul greoi, așa că nu îmi e teamă să îl aplic pe întreaga lungime a părului. E important să-l folosești peste tot pentru a opri deteriorarea de la rădăcină, nu doar pe vârfuri. Pantene este unul dintre balsamurile mele preferate pentru că îmi oferă hidratarea de care părul meu are nevoie și îl lasă foarte sănătos, deci îl pot crește mai lung. Părul meu trece prin multe schimbări și trebuie să mă asigur că am mare grijă de el,” a declarat Selena Gomez.

Rezultatul: un păr mai rezistent și mai lung până la ultimul centimetru, care arată superb fără să fie nevoie de styling!

Balsamurile Pantene Smart  Pro-V sunt rezultatul unei adevărate inovații inginerești. Au fost concepute pentru a ajuta părul să crească mai lung și mai rezistent. Spre deosebire de balsamurile obișnuite, care îngreunează părul, Pantene Smart Pro-V identifică și răspunde diferitelor grade de deteriorare, ceea ce le oferă femeilor posibilitatea de a-și îngriji cu adevărat părul de la rădăcină până la vârfuri,” a declarat Dr.

Jeni Thomas.

Formulele Smart Pro-V întăresc și transformă părul în profunzime. Cu noul Pantene, femeile își vor îndeplinii propriile #hairgoals și vor obține un păr puternic și sănătos până la ultimul centimetru, părul Pantene!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod