Pantene Pro-V Nature Fusion Oil Therapy cu ulei de argan din Maroc


Desi natura ne ofera o serie de ingrediente extrem de valoroase pentru ingrijire si frumusete, atunci cand stiinta le rafineaza, efectul acestora este maximizat. Noul Pantene Pro-V Nature Fusion Oil Therapy cu ulei de argan a combinat 66 de ani de stiinta Pro-V cu puterea ingredientelor naturale. Astfel, pretiosul ulei de argan, foarte bogat in vitamina E si antioxidanti valorosi pentru proprietatile lor nutritive, cosmetice si medicale este obtinut prin presare, dar rafinat cu puterea stiintei.

Rezultatul?

Noua colectie Pantene Pro-V Nature Fusion Oil Therapy cu ulei de argan din Maroc te ajuta sa ai un par care nu doar arata sanatos, dar are si volum. In plus, asigura pana la 99%* repararea parului deteriorat, fara sa-l ingreuneze! De aceea, hair-stylistul Camelia Negrea recomanda folosirea intregii game in patru pasi - sampon, balsam, masca si elixirul cu ulei de argan - pentru a avea rezultatele dorite.

Fiind un produs leave-in, Elixirul ofera 24h de protectie si ingrijire fara ingreunare a parului, prin  combinarea complexului Pro-V cu uleiul de argan si alte tipuri de uleiuri mai usoare.
Chiar daca elixirul tineretii fara batranete nu a fost descoperit inca, Pantene Pro-V Nature Fusion Oil Therapy cu ulei de argan a descoperit elixirul pentru un par cu aspect sanatos, cu mai mult volum si fara efect de ingreunare. Recomandat de hair-stylist-ul Camelia Negrea!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod