Olay Total Effects Serum

Cum ai putea rasplati pe cineva care iti este mereu alaturi... care are nevoie de o ingrijire completa, dar si de o atingere delicata?
Cum ai putea rasplati pe cineva care iti este mereu alaturi... care are nevoie de o ingrijire completa, dar si de o atingere delicata?

Iubeste-ti pielea cu Olay Total Effects Serum si vei experimenta o reala transformare in fiecare zi, pentru o piele cu un aspect vizibil mai tanar. Cu o textura delicata si cea mai mare concentratie de ingrediente anti-imbatranire din gama sa, serul Total Effects lupta impotriva toturor celor 7 semne ale imbatranirii pieleii: pori vizibili, pete, culoare neuniforma, piele uscata, aspect tern, textura neuniforma si riduri.


Olay Total Effects Serum contine complexul unic Vita-NiaCin care incorporeaza vitaminele si mineralele de care pielea ta are nevoie pentru  un aspect vizibil mai tanar: niacinamida (vitamina B3) cu importante proprietati anti-imbatranire; panthenol (pro-vitamina B5) care asigura o hidratare intensa a pielii; si vitamina E care actioneaza ca un anti-oxidant si are, de asemenea, proprietati de hidratare.

Toate aceste ingrediente sunt incorporate intr-un strat fin de silicon pentru ca tu sa te bucuri de o senzatie de catifelare, dar si de o formula concentrata.
Pentru cele mai bune rezultate, aplica serul pe fata, dupa ce aceasta a fost curatata, inainte de crema de zi sau de noapte.

Cine a spus ca o crema delicata nu poate avea o actiune puternica? Cu noul Olay Total Effects Serum experimentezi o adevarata transformare a pielii si te bucuri de ten un aspect vizibil mai tanar, catifelat si fin la atingere. Iubeste-ti pielea cu Olay si-ti vei redescoperi frumusetea in fiecare zi!

Pret recomandat: Olay Total Effects Serum - 56.7 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod