Oil Reflections

Un rasfat pentru par. O provocare pentru simturi. Noul produs Oil Reflections de la Wella Professionals iti ofera rezultate pe care le vezi, le atingi, le simti. Uleiul de macadamia, de avocado si vitamina E se combina intr-o formula fina si usoara. O incantare pentru par. Acest melanj se traduce prin hidratare de durata, netezire vizibila si stralucire puternica.
Actiunea vitaminei E intensifica reflexiile culorii. Aceasta este revitalizata si potentata. Totodata, functioneaza ca o bariera in jurul firului de par impotriva radicalilor liberi. Iti ofera dublu beneficiu: parul este protejat impotriva deteriorarii dar in acelasi timp capata un aspect moale, neted si hidratat. Datorita uleiurilor de avocado si de macadamia il vei simti foarte catifelat la atingere. Notele de vanilie, patchuli si ylang-ylang iti vor intregi experienta senzoriala.

Aplica produsul pe parul umed pentru ingrijire intensa, efect de netezire si protectie in timpul uscarii cu feohnul. Pentru extra stralucire si finisare foloseste-l pe par uscat.

Oil Reflections intensifica potentialul parului tau.

Pret:81 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod