Ochi frumosi fara riduri in 4 zile

Inamicul numarul unu al femeilor este din pacate timpul. Trecerea anilor lasa urme vizibile in primul rand la nivelul fetei.
Simtitor, pielea isi pierde din elasticitate, iar cutele inestetice isi fac treptat aparitia. Prevenirea lor este dificila, iar atunci cand apar devin o problema greu de ascuns cu trucuri cosmetice sau tratamente naturiste.

Asa ca nu mai aruncati banii pe creme antirid scumpe si masti care n-au niciun efect.  Incercati doua protocoale combinate de tratament Sublime si Sublative pentru o rejuvenare completa, intr-un timp scurt, fara durere si fara bisturiu.

Ridurile apar datorita lipsei colagenului din piele.
Acesta se pierde prin expunerea la soare si cu inaintarea in varsta. Tehnologia etwo sterge semnele de imbatranire  printr-un sistem ce mareste straturile de colagen. Etwo combina eficient cele doua aplicatoare. Aplicatorul Sublime utilizeaza tehnologia elos si combina eficient si sigur nivelele de lumina infrarosie si radio frecventa bi-polara pentru remodelarea dermului profund stimuland totodata productia de colagen. Aplicatorul Sublative directioneaza caldura energiei in straturile superioare ale dermului.
Prin combinarea celor doua se obtin rezultate remarcabile pe textura pielii.


Avantajele acestor tratamente sunt ca nu costa o avere, au rezultate exceptionale chiar si dupa 4 zile si nu necesita timp de recuperare. Si tu poti scapa de riduri cu noua tehnologie etwo si cu siguranta imaginea din fata oglinzii va fi cea pe care ti-o doresti, indiferent de varsta biologica.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Jeanina pe 23 Dec 2014, 14:22
    Cum se poate scapa de riduri

    De ceva vreme ma preocupa sa gasesc o modalitate pentru a scapa de riduri. Mi-au aparut cateva in zona ochilor si chiar as vrea sa scap de ele. Am vazut ceva comentarii despre produsul Impreskin pe forumuri cum ca ar fi util. Deocamdata folosesc o masca de ten!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod