O vară gourmet pentru un ten hidratat și luminos

Vara e mai fresh și mai cool atunci când aduci toată abundența de ingrediente proaspete și delicioase în viața ta. Iar, dacă îndrăznești să ți le pui și pe față, atunci lumea poate fi a ta.

Știi deja că măștile de față reprezintă una dintre cele mai simple și mai eficiente metode de a obține un ten WOW. Revitalizat. Hidratat și prafumat! Ca să ne jucăm în rime.


Cum faci? Ce alegi ca să bifezi la maximium potențialul ingredientelor naturale? Ce ai zice de matcha? Sau de acai, dovleac și ciocolată? Și, crede-ne: dacă ar putea vorbi, pielea ta ți-ar mulțumi.
Dacă ești stresată de mixuri sau alte detalii de planificare a ingredinetelor, poți conta pe gama Fusion de la Repêchage. Un melanj perfect echilibrat între aromele minunate de mai sus li algele Laminaria Digitata.

Pentru un efect instant de calmare și revigorare a tenului.


Extractul din algă marină Laminaria Digitata este baza tuturor tratamentelor Repêchage, având proprietăţi antioxidante, de hrănire şi hidratare. Este o sursă naturală de 12 vitamine, incluzând B12, C, E, K şi Beta Caroten, 18 aminoacizi şi 42 de minerale. Acizii graşi esenţiali ajută la menţinerea barierei tenului în timp ce Acidul Alginic, o polizaharidă, menţine apa în ţesut.


Bucură-te de beneficiile acestor măști nutritive, care acționează ca un smoothie proaspăt pentru pielea ta!
Specialiștii Repêchage îți recomandă ingredientele gourmet care nu trebuie să lipsească din rutina ta de frumusețe.


Matcha este considerat un super-ingredient datorită propietăților sale antiinflamatorii și antioxidante.

Față de alte ceaiuri verzi, pudra de matcha conține o concentrație crescută de polifenoli care anulează efectul radicalilor liberi, al poluării și al razelor UV. În plus, aceasta regenerează celulele, reuşind să amâne îmbătrânirea pielii dar şi să ajute la repararea rănilor şi ameliorarea eczemelor şi a rozaceei.


Pudra de cacao. Bogată în antioxidanți și grăsimi sănătoase, aceasta ajută la protecția tenului și oferă o hidratare intensă. Studiile arată că flavonoidele din cacao luptă împotriva radicalilor liberi și au propietăți anti-aging.

Pe lângă aroma delicioasă, te vei bucura și de o piele vizibil mai catifelată.


Fructele de acai conțin antioxidanți naturali care ajută tenul să-și păstreze frumusețea. Bogate în vitamina C, una dintre vitaminele esențiale pentru un ten luminos, fructele de acai ajuta la refeacerea fibrelor de colagen. Are calități anti-inflamatorii și acționează ca un scut puternic de apărare împotriva radicalilor liberi la care ne expunem zi de zi.


Dovleac. Acest gen de mască regenerează tenul și reface hidratarea pentru ca pielea ta să arate și să se simtă mai tânără.

Bogată în vitaminele A și C, această mască furnizează protecție antioxidantă superioară și normalizează tenul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod