O de Lancome, istoria unui parfum fresh


Inspirat de mii de PICATURI DE PROSPETIME... In 1969, Lanc�me a fost purtat de o rafala de aer proaspat spre o REVOLUTIE a codurilor parfumeriei. Aceasta a fost de fapt crearea � DE LANC�ME, primul parfum feminin proaspat.
Inspirat de mii de PICATURI DE PROSPETIME... In 1969, Lancôme a fost purtat de o rafala de aer proaspat spre o REVOLUTIE a codurilor parfumeriei. Aceasta a fost de fapt crearea Ô DE LANCÔME, primul parfum feminin proaspat.
 
Un adevarat pionier intr-un teritoriu olfactiv rezervat barbatilor si apelor de Cologne. Ô de Lancôme a fost un spargator al codurilor. Un amestec perfect echilibrat intre texturile florale si notele ciprate a oferit pentru prima data femeilor un parfum al adevaratei prospetimi. O LEGENDA A LUAT NASTERE. Secretul sau? UN VOAL DE NOTE BOTANICE la fel de proaspat ca atingerea de roua.
 
La inceput, sunt notele rascolitoare de citrice: o armonie intre lamaie, mandarina, portocala si bergamota... Apoi, NOTELE DE MIJLOC AROMATICE compuse dintr-un mariaj al caprifoiului cu rozmarinul, indulcit de plenitudinea iasomiei si purtat spre notele de baza de uleiul de parchouli si vetiver. Rezultatul a fost unul al celei mai spontane prospetimi, O EMBLEMA A PARFUMERIEI MODERNE.
 
De la crearea sa, Ô de Lanôme nu a pierdut nimic din prospetimea initiala. 40 de PRIMAVERI, 40 de VERI alaturi de femei...
O invitatie desavarsita catre dans in iarba stropita de roua a diminetilor de vara. Un parfum plin de istorie.

Astazi, Lancôme prezinta acest parfum mitic intr-o noua reinterpretare a ambalajului clasic pentru a celebra lansarea Ô D’AZUR, o noua interpretare olfactiva a LUMINOZITATII, PROSPETIMII, MODERNITATII si FEMINITATII.
 
Un flacon PURIFICAT si REINVENTAT
 
Simbol al parfumeriei inca din 1969, flaconul istoric al Ô este reinventat de FABIEN BARON, Director Artistic si designer.
 
SPLENDOARE, TRANSLUCENTA, PUTITATE... Acest nou flacon sublimeaza designul original intr-o maniera vintage, dar in acelasi timp contemporana.
Gravate pe spatele flaconului sunt SPIRALELE EMBLEMATICE inspirate de TRANDAFIRUL LANCÔME si de miscarea apelor repezi. Inelul verde ce inconjoara vaporizatorul este imbracat intr-un metal LUXOS si LUMINOS, in timp ce reinterpretarea cristlina a capacului capata reflexii PURE.

Pe partea din fata, LITERA MITICA – Ô este gravata, ca simbol suprem al prospetimii create de Lancôme.
 
Pret public estimat: edt 50 ml 220 -225 lei & edt 75 ml 265 – 270 lei.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod