Nutrix - Ritualul pentru corp de la Lancôme

Nutrix, un produs legendar menit sa dea o noua dimensiune povestii Lancôme si ingrijirii corporale.
Nutrix, un produs legendar menit sa dea o noua dimensiune povestii Lancôme si ingrijirii corporale.

Inca de la inceput, sub supravegherea lui Armand Petitjean, Lancôme si-a orientat toate resursele catre teritoriul stiintei, punand bazele unei game de produse de ingrijire ale carei valori isi au fundamentul in inovatie si excelenta.

In 1936, NUTRIX a fost lansat : o crema ultra hranitoare si un adevarat gardian al vitalitatii pielii. Calmanta si cu proprietati de catifelare, NUTRIX a ramas pana in zilele noastre un best seller si unul din produsele reprezentative ale brandului.


Astazi, Lancôme ofera femeilor o noua experienta de hranire si catifelare: NUTRIX ROYAL BODY.

Acest ulei uscat ultra fin este compus dintr-un amestec subtil de 10 uleiuri botanice printre care cele de trandafir, camelie, floarea pasiunii, nuca de macadamia, jojoba, caisa si coacazele negre. Acesta se topeste delicat in piele pentru a oferi o hranire instanta.

Pielea radiaza din interior gratie acestei ingrijiri catifelate si delicate. Chiar si cea mai uscata piele este calmata, isi regaseste confortul pentru a deveni irezistibil de neteda si rasfatata.

Aceasta textura ultra fina, divin senzoriala de ulei uscat se poate aplica pe tot corpul, insistand in zonele uscate.
Poate fi de asemenea folosit pe fata si pe par.


NUTRIX ROYAL BODY – un produs simbol al casei ce ofera hranire imediata, acum disponibil si intr-o textura ultra fina de ulei uscat, prêt public estimat 180 – 190 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod