Nutri Gold Ulei Extraordinar - Descopera puterile secrete ale uleiurilor esentiale

Cu arome care seduc toate simturile, uleiurile sunt adevarate comori ce ofera o gama larga de utilizari. Pe buna dreptate, SPA-urile luxoase de renume din intreaga lume folosesc uleiurile esentiale in tratamentele lor de relaxare. Noua gama de ingrijire Nutri Gold Ulei Extraordinar, de la L’Oréal Paris, combina efectul uleiurilor esentiale intr-un mod absolut unic.
Uleiul Extraordinar Nutri Gold are o textura magica si usoara ce se absoarbe rapid in piele. El poate fi introdus in rutina zilnica de ingrijire a tenului, dar si folosit ca un remediu pentru zonele foarte uscate sau o baza de machiaj. Uleiul Extraordinar Nutri Gold este o alternativa la celelalte produse de hidratare. Este un singur produs usor de folosit care are numeroase beneficii pentru piele.

Uleiul Extraordinar Nutri Gold este un tratament facial de revitalizare a tenului creat cu un mix unic din 16 uleiuri esentiale si pretioase cu proprietati antioxidante si cu efecte anti-imbatranire.
Hidratare intensa pentru confortul tenului tau. Are o textura fina si revitalizanta, care reda pielii stralucirea naturala.

8  Uleiuri esentiale- LAVANDA MAGHIRAN ROZMARIN MUSCATA TRANDAFIR MUSETEL PORTOCALA LAVANDIN
8 Uleiuri pretioase -  JOJOBA MASLINE FLOAREA SOARELUI MACESE CAISA PASSIFLORA TARATE DE OREZ PORUMB

Uleiul Extraordinar Nutri Gold este un senzational elixir anti-imbatranire pentru ten. Tenul este hidratat si hranit instantaneu. Picatura cu picatura si tenul parca infloreste si este mai stralucitor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod