“ Nu există nu se poate”- campanie motivațională de beauty susținută de Andreea Marin

La începutul verii, Andreea Marin și Top Line au lansat proiectul Nu există nu se poate, ce le-a dat șansa doamnelor și domnișoarelor din întreaga țară să urmeze gratuit, în saloane și clinici partenere Top Line, cele mai avansate tehnologii de remodelare corporală și de înfrumusețare a tenului. Pe pagina de Facebook a Andreei Marin au ajuns atunci sute de mesaje, povești impresionante de viață, din care doar șase au fost alese câștigătoare, așa cum prevedea regulamentul campaniei.

Andreea Soare (33 ani, București), Irina Rusu (37 ani, Bacău), Roxana Leach (35 ani, Deva), Dana Martinescu (41 ani, Timișoara), Raluca Bar (33 ani, Oradea) și Maria Vasile (49 ani, Pitești) au fost fericitele câștigătoare care au îmbrățișat oportunitatea de a ajunge la forma fizică dorită, intrând în universul tehnologiilor de ultimă generație. Fiecare doamnă a urmat, timp de două luni, tratamentele corporale LPG Alliance, ULTRATONE Dreamshaper ori CLATUU, precum și tratamentele faciale DERMIA și GUINOT Hydradermie Cellular Energy Soleil, în saloanele partenere Top Line din țară.

Andreea Soare a beneficiat de un plan personalizat de tratamente la Silhouette Dorobanți București; Raluca Bar a urmat tratamentele la Gossip Studio, Oradea; Dana Martinescu, la Salon Elysees Make Up Studio, Timișoara;    Roxana Leach, la Attitude by Cosmetics Style, Deva; Maria Vasile, la Salon Visage, Pitești; Irina Rusu, la Floarea de Colț Bacău.
Specialiștii fiecărui salon și ai clinicilor partenere Top Line au prescris un program personalizat de tratamente pentru a oferi în final rezultate maxime, alături de un stil alimentar sănătos. Experiența trăită în aceste două luni a fost una de neuitat, după cum declară cele șase doamne. Au (re)descoperit momentele de răsfăț, clipele rezervate pentru propria stare de bine, bucuria de a admira cât de frumos și sănătos devine tenul, bucuria de a vedea că centimetri din talie se topesc de la o săptămână la alta, bucuria de a se privi cu admirație în oglindă și de a primi complimente de la cei dragi. Pentru că, mai presus de faptul că au reușit să slăbească și să ajungă la forma fizică dorită, este starea de bine pe care au câștigat-o în urma acestei experiențe. Sunt acum, parcă, alte persoane: mai puternice, mai încrezătoare în forțele proprii.

Rezultatele obținute sunt impresionante - Andreea Soare a slăbit 8 kilograme și a pierdut 4 cm în talie, 8 cm pe șold, 5 cm pe coapse în urma tratamentelor de la Silhouette Dorobanti. Rezultate impresionante, mai ales ținând cont de faptul că este mama unei fetițe de șase luni, încă alăptează, iar în această perioadă se întâmplă ca rezultatele să fie influențate de starea hormonală.
Maria Vasile a slăbit 6 kg, a pierdut 25 cm în talie, 8 cm pe solduri si 5 cm pe coapse. Și evolutia Roxanei Leach este spectaculoasa, mai ales în zona mediană a corpului: talia a scăzut cu 7 cm, fese - 5 cm, coapse - 3 cm, genunchi - 6 cm. La Floarea de Colt Bacau, Irina Rusu a slăbit 2,7 kg și în centimetri a pierdut la brate 3,5 cm, în talie 5 cm, pe șolduri 8 cm, pe coapse 7,5 cm și la genunchi 3,5 cm. Dana Matinescu a slăbit 4 kilograme și a scăzut în talie 5 cm. Raluca Bar din Oradea a avut și ea rezultate importante: 4 kg pierdute, minus 9 cm în talie, 5 pe șolduri, 10 cm pe coapse.

Experiența campaniei le-a schimbat viața celor șase doamne. Au renunțat la dulciuri și prăjeli, au eliminat pâinea din regimul cotidian, ba chiar au început să aibă activități fizice extrem de interesante. Roxana Leach a început un antrenamnt de tip kickboxing, Maria Vasile a ales sa urmeze cursuri de salsa și studiază acum budismul; Raluca Bar și-a instalat o aplicație de fitness și merge în fiecare zi până la birou pe jos; Andreea Soare nu ratează plimbarea de seară prin parc alături de fiica sa și are astfel o oră de mișcare susținută, zilnic; Irina Rusu a începuturile cursurile de aerobic, iar Dana Martinescu a ales să urmeze un program special de fitness- Tabata/Hiit.

Apogeul proiectului l-a reprezentat deplasarea pe care au realizat-o în weekendul trecut la București.
La două luni de la debutul campaniei, Andreea, Raluca, Dana, Roxana, Maria și Irina s-au întâlnit pentru prima oară la București. Și, ca un vis îndeplinit, au avut ocazia să o întâlnească pe cea pe care o admiră de atâția ani, pe Andreea Marin. Sâmbătă dimineață s-au lăsat pe mâinile specialiștilor Top Line, care le-au oferit o schimbare de look  spectaculoasă. Cu siluetele deja modelate, cu un ten radiant, machiaj și coafură ca în revistele de modă, Andreea, Raluca, Dana, Roxana, Maria și Irina au realizat o ședință foto profesională, etalând cu mândrie rezultatele celor două luni de răsfăț. Purtând rochii elegante Nissa, doamnele au avut apoi mult-așteptata întâlnire cu Andreea Marin. Împreună cu îndrăgita vedetă, pe care o urmăreau până atunci doar la televizor sau pe pagina de socializare, au ieșit în oraș, la teatru, urmărind o savuroasă piesă pusă în scenă la Nottara, iar apoi, la o cină de neuitat găzduită de unul din cele mai apreciate restaurante din București, Joseph by Joseph Hadad.

Revederea de a doua zi a avut loc într-un loc și mai special, în căminul Andreei Marin, acasă, în grădina și în livingul pe care le admirau până acum doar în fotografiile și scurtele înregistrări video pe care vedeta de publica pe paginile de socializare.
A fost o zi de care își vor aminti mereu. Împreună cu îndrăgita vedetă, Andreea, Raluca, Dana, Roxana, Maria și Irina au realizat o ședință foto concept, de grup. Mută bucurie și voie bună în această zi specială, exprimată prin zâmbetele largi, sclipiri în ochi și mulțumiri. Cele șase doamne au subliniat că vor continua să urmeze tratamentele recomandate de acum înainte, pentru a întreține rezultatele deja obținute, mai ales că au fost deosebit de impresionate de profesionalismul și deschiderea celor din echipa saloanelor și clinicilor partenere Top Line. Tratamentele sunt disponibile în Bucuresti inclusiv la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod