Noutati de la Guerlain: TERRACOTTA 4 SEASONS

Terracotta: n. - 1984. O marcă Guerlain - 1. Legendara pudră ambrată ce a schimbat viaţa femeilor. 2. Lumina soarelui concentrată ce mimează perfect mângâierea razelor solare pe piele, bronzează şi iluminează.
Terracotta: n. - 1984. O marcă Guerlain - 1. Legendara pudră ambrată ce a schimbat viaţa femeilor. 2. Lumina soarelui concentrată ce mimează perfect mângâierea razelor solare pe piele, bronzează şi iluminează.

Aduce culoarea sărutului-de-soare pe tot parcursul anului, pentru a încânta pielea blondelor cu un efect de strălucire sănătoasă şi pielea brunetelor cu un efect de bronzare. Imperceptibilă. 3. Un singur pas transmis din mamă în fiică şi care nu necesită oglindă pentru aplicarea acasa sau la birou.
4. O pudră compactă ce trece cu uşurinţă de la poşetă la pudrieră, de la geanta sport la sacul de plajă, în pas cu ritmul vieţii tale. 5. Amplificatoare a frumuseţii timp de 25 de ani.

Terracotta este cel mai bun prieten al unei femei atunci cand razele soarelui stau ascunse. Ofera un bronz personalizat, stralucitor, fara cusur. O pudra este vanduta la fiecare 20 de secunde undeva in lume! Produs legendar, deseori imitat dar niciodata egalat, pentru obtinerea unui bronz exotic in orice anotimp.
Din 2013: un nou ritual de bronzare disponibil intr-o noua varianta: Terracotta 4 Seasons, darul Guerlain pentru toate femeile care doresc sa fie sarutate de soare timp 365 de zile pe an.

Fiecare pudra  Terracotta 4 Seasons se prezinta in patru armonii magice, pentru o stralucire naturala in fiecare anotimp. Ca un preludiu la bronzul de vară, pudra Terracotta 4 Seasons îi adaugă tenului o mângâiere a primelor raze de soare, o gamă de nuanţe variate pentru blonde şi brunete. Terracotta 4 Seasons este acea pudră ideală pentru primele raze ale soarelui.  Pudra anului, îţi sculptează faţa iar pielea este mult mai frumoasă cu ea, decât fără.  Formula irezistibila este parfumata cu flori de Tiare si are o textura fina, ce ofera un bronz natural, de neegalat, adaptat oricarui tip de ten
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod