Noutati cosmetice profesionale corporale Bodyart Casmara - ingrediente revolutionare!

Casmara lucreaza cu cele mai inovatoare ingrediente active. Rezultate rapide si vizibile. Dupa primele 10 sedinte cu BodyArt Casmara - scapati de 10 cm!
Casmara lucreaza cu cele mai inovatoare ingrediente active. Rezultate rapide si vizibile. Dupa primele 10 sedinte cu BodyArt Casmara - scapati de 10 cm!

COSMOPROF SRL - importator exclusiv si distribuitor in Romania al produselor cosmetice profesionale faciale si corporale CASMARA, le ofera specialistilor din Romania posibilitatea de a-si rasfata clientii cu cele mai inovatoare produse cosmetice profesionale faciale si corporale.


Casmara a depus o munca asidua de cercetare pentru a crea un program autentic - Protocoale Spa.
BodyArt este un mix de tratamente corporale creat special pentru a mentine un corp frumos zi de zi. Corpul este o opera de arta si trebuie tratat ca atare, iar Casmara iti ofera posibilitatea sa fii artistul. Cu BodyArt, poti corecta, modifica, indeparta, modela, imbunatati, sculpta si infrumuseta.

Rezultate spectaculoase

O adevarata placere pentru corp, care se va transpune instantaneu intr-o stare de relaxare si confort absolut. Bazate pe tehnologii de ultima generatie si ingredienti inovatori, aceste formule spectaculoase actioneaza sinergist pentru a ajunge la rezultatul dorit... o piele mai tanara, fina, catifelata si plina de fermitate. Nu a fost niciodata mai usor sa iti stilizezi corpul. Aceasta combinatie de terapii corporale avansate de la Casmara are grija de pielea corpului si ofera un ajutor important si eficient in combaterea aparitiei inestetismelor corporale.
Obtineti astfel corpul pe care intotdeauna vi l-ati dorit.

Descopera noile produse BodyArt CASMARA:

BodyArt - S Sculpting

Un tratament intensiv, imbogatit cu ingredienti activi, care slabeste si dreneaza. Un tratament de sculptare si uniformizare. Elimina celulita. Reduce efectele vizibile produse de retentia de apa si dizolva toate formele de celulita.

O solutie de slabire cu rezultate vizibile si de durata la care cu totii speram. Maxim de eficacitate! Picioarele tale vor fi mai stralucitoare si mai tonifiate. Te vei simti exceptional in pielea ta. Zi dupa zi silueta ta va fi mai definita. Catifleleaza pielea instantaneu. Ideal dupa  folosirea echipamentelor a drena celulele adipoase.

BodyArt - HP

Descopera un nou nivel in exfolierea pielii corpului printr-o formula avansata. Elimina imperfectiunile pielii cu acest exfoliant corporal, exclusiv si hidratant, indepartand celulele moarte si senzatia de uscaciune a pielii, fara a duce la un dezechilibru a PH-ului. Combina puterea de exfoliere a acestui produs cu calitatile de hidratare, fara a produce iritatii sau roseata, acest tratament indeparteaza rugozitatea de pe suprafata pielii, lasand-o catifelata si fina. Sarurile bogate in minerale iti descopera frumusetea prin folosirea acestui exfoliant. De asemenea, ajuta la regenerarea celulara, catifeleaza, hidrateaza si imbunatateste rezultatul CASMARA impreuna cu celelalte produse din gama BodyArt. Rezultat de catifelare instantaneu.

BodyArt - R Rejuvenating

Un tratament pentru reintinerire, revitalizare si fermitate, lasand pielea mai atragatoare.
Acest tratament confera pielii un aspect incredibil de catifelat, datorita texturii matasoase si absorbtiei rapide in straturile pielii. Un nou concept de reintinerire si hidratare corporala, datorat formulei sofisticate de energizare si tonizare. Placerea unui rezultat instantaneu sublim. Textura acestui produs confera pielii un efect de intinerire complet. Fina si stralucitoare, pielea descopera placerea unui tratament care abunda de frumusete. Corpul isi recapata forma si tineretea. O piele stralucitoare cu un aspect instantaneu de intinerire.

BodyArt - F Firming

Un tratament intensiv  imbogatit cu ingredienti activi care reda pielii elasticitatea si fermitatea, datorita componentelor care resintetizeaza colagenul. O textura satinata care iti da placerea de a simti pielea mai ferma. Tehnologie unica pentru un corp mai frumos.
Fermitate si tonifiere. O formula care penetreaza rapid si lasa o senzatie placuta de confort.
O piele tonifiata instantaneu.

BodyArt - STR

Tratament antivergeturi. Pentru tratarea si prevenirea vergeturilor. Crema cu textura placuta., recomandata si in timpul sarcinii si alaptarii, pentru prevenirea si atenuarea vergeturilor. Un mix de uleiuri si ingredienti activi reparatori.

Rezultate

Corpul este reintinerit. Silueta este perfecta si remodelata. Pielea isi recapata aspectul de sanatate, confortul si flexibilitatea. Pielea este mai tonifiata, mai ferma, regenerata si fara vergeturi. Casmara trezeste placerea pasiunii cu un corp magnific.

BodyArt, lasa-te condusa in eleganta.
Casmara Cosmetics. In cele mai luxoase saloane de infrumusetare si centre SPA.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Martha pe 28 Oct 2010, 13:11
    Traiasca cei care cerceteaza in permanenta

    Sa le multumim celor care sunt inzestrati cu talent si depun eforturi in munca de cercetare, inovatie in frumusete si sanatate. Mereu vin cu noutati pentru noi, femei sau barbati. Csmaar ne uimeste mereu cu produse noi si de inalta calitate.

    0
    0

  • Daria-Marinela pe 8 Sep 2010, 16:52
    BodyArt Casmara

    Casmara este de lux dar preturile nu sunt atat de mari ca la alte firme. Mastile corporale AlgaePel Off si gama BodyArt sunt foarte bune. Am scapat de grasimea, celulita care ma complexa de ani de zile. La inceput nu credeam in astfel de tratamente. Acum sunt convinsa de rezultatele lor si le recomand tuturor celor care vor sa isi schimbe look-ul si sa isi remodeleze silueta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod