Noul head&shoulders Active Sport

Noul head&shoulders Active Sport, indeparteaza matreata si iti da incredere in propriile forte, pentru a fi pana la 100% fara matreata si 100% increzator!
Noul head&shoulders Active Sport, indeparteaza matreata si iti da incredere in propriile forte, pentru a fi pana la 100% fara matreata si 100% increzator!

Noua varianta de sampon head&shoulders a fost lansata pentru a celebra cel mai mare eveniment sportiv al anului – Jocurile Olimpice de la Londra 2012.  In fiecare dintre noi exista un campion, iar head&shoulders Active Sport, prin combinatia sa de ingrediente castigatoare, este samponul care face matreata sa dispara si iti da increderea de care ai nevoie in fiecare zi.
Complexul unic ZPT si tehnologia ProClean, rezultat a peste 50 de ani de cercetare stiintifica, la care se adauga aroma proaspata si revigoranta vor face din dusul zilnic unul dintre momentele revigorante ale zilei, iar parul tau se va bucura de prospetime si de un scalp sanatos.  

Şamponul este special creat pentru a lasa parul curat, fara matreata si cu aspect sanatos. Formula sa delicata, ce contine ingrediente de hidratare pentru scalp si par, face din head&shoulders Active Sport produsul optim pentru rutina ta zilnica.  Fii si tu parte a miscarii olimpice! Sustine sportivii nationali si implica-te in cat mai multe activitati sportive, iar head&shoulders Active Sport va fi de fiecare data partenerul tau de incredere!

Pret recomandat: Active Sports 200ml – 10.19 lei;  Active Sports 400ml – 16.99 lei; Active Sports 7500ml – 29.32 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod