Noul FENDI L'ACQUAROSSA EDT este parfumul luminos al pasiunii!

Noul parfum  prelungește aventură feminină si senzuală a apei de parfum și o intensifică prin note proaspete și spumante. Parfumul este mai lejer - o variație luminoasă inspirată de o plimbare in jurul fântânilor din Roma, la primele ore ale dimineții.

Apa face parte din ADN-ul L'Acquarossa Eau de Parfum. Acum, ea explodează într-o multitudine de cascade din L'Acquarossa Eau de Toilette!

Un parfum nou care luminează fațeta înfloritoare a femeii Fendi și introduce o notă luminoasă în linia L'Acquarossa. Condimentează puritatea primelor întâlniri, cu pasiunea brută traită în zori!

O aroma proaspătă și solară... Notele de varf sunt parfumate cu aromele grădinilor italiene: adaosul de Portocale Rosii de Sicilia adaugă o dimensiune revigorantă și spumantă Mandarinelor de Sicilia si Bergamotei de Calabria. Piperul Sichuan le condimentează și le luminează.

În notele de mijloc descoperi arome de Flori Lantana, o urmă de îndrăzneală preluată de la L’ACQUAROSSA Eau de Parfum. Fructat, picant și acidulat notele sale oferă un temperament puternic noului parfum L’ACQUAROSSA Eau de Toilette, în timp ce notele delicate și elegante de Bujor și feminine de Violete completează inimă radiantă a noului parfum.

Notele de bază de Lemn Rosu de Cedru și Mosc îi oferă o notă proprie lemnoasă și picantă. Acestea completează minunat notele roșii, intense nuanțate de notele citrice și florale, lăsând o urmă solară a femeii puternice.

Fendi L’Acquarossa EDT 50ml – 328 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod