Noua colecție Moroccanoil Body Fleur de Rose

Moroccanoil, pionier al industriei de tratamente destinate îngrijirii părului ce au la bază uleiuri nutritive, a lansat în România, la Silhouette Centre de Slăbit și Înfrumusețare din Unirii, prin TopLine Europa, noua gama Morrocanoil Body Fleur de Rose, o colecție luxuriantă de produse de corp, infuzate cu ulei de argan și inspirate de aromele Mediteraneene. Produsele oferă hidratare și îngrijire pielii lăsând-o strălucitoare și irezistibil de frumoasă.

Noua linie Moroccanoil Body include produse cu extracte din petale de trandafir: Exfoliant pentru corp, Cremă spumă de corp, Cremă de mâini, ce vin să completeze celelalte produse din gama Moroccanoil: Exfoliant pentru strălucire instant, Unt de corp hidratant, Body Souffle, Săpun, Dry Body Oil, tratament pentru piele foarte uscată, Ulei pur de argan, Ulei de corp pentru strălucire.
Produsele există acum în cele trei variante: Frangrance Originale, Fleur d`oranger și Fleur de Rose.  Produsele Moroccanoil® sunt disponibile exclusiv în magazinele TopLine Europa, online pe www.toplineshop.ro, și în saloanele și SPA-urile selecționate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod