NOU! SP LUXEOIL COLLECTION. Atingerea care transformă părul

Dacă îți dorești ca părul tău să fie mai strălucitor, mai suplu, mai mătăsos, System Professional îți prezintă în formulă desăvărșită noua colecție SP LUXEOIL.
Dacă îți dorești ca părul tău să fie mai strălucitor, mai suplu, mai mătăsos, System Professional îți prezintă în formulă desăvărșită noua colecție SP LUXEOIL.

Această colecție conține tratamente care transformă delicat părul într-o nouă textură, mai strălucitoare și mai plăcută la atingere: șampon, tratament expres, mască, elixir și tratament final. Amestecul de uleiuri prețioase pătrunde în structura părului transformându-l din interior și protejându-i cheratina, iar părul devine instant foarte suplu și strălucitor, cu aspect luxuriant.

Formula cu consistență fină SP LuxeOil nu încarcă părul, ci dimpotrivă îl hrănește și îl hidratează, acționând dinspre interior.
Această formulă este creată prin fuziunea reconstructivă a următoarelor elemente: cheratină, păr lichid și uleiuri prețioase: Ulei de Argan, Migdale și Jojoba.


ULEI DE ARGAN

Uleiul de Argan este extras din seminţele fructelor de argan, un copac nativ din Maroc. Uleiul de argan este o resursă valoroasă, fiind renumit pentru rolul lui nutritiv şi pentru beneficiile  cosmetice şi medicinale pe care ni le oferă. Este numit “aur lichid” de către experţii în frumuseţe datorită efectelor pozitive pe care acesta le are în frumuseţea şi sănătatea părului.

ULEI DE MIGDALE

Uleiul de Migdale este un ulei fin, hrănitor, cu proprietăţi regenerante şi calmante. Este integrat in formulă pentru puterea cu care hidratează şi îngrijeşte părul fără să-l încarce.
În plus, stimulează creşterea rezistentă a părului şi îi oferă strălucire.

ULEI DE JOJOBA

Uleiul de Jojoba este extras din seminţele plantei de jojoba. Este un ulei cu o mare afinitate cu părul, se absoarbe rapid şi poate transforma un păr uscat, încurcat şi fragil într-unul hidratat şi regenerat.

Tratamentele SP LUXEOIL sunt disponibile în saloanele de coafură. Acestea sunt folosite în cadrul serviciilor de răsfăț în salon: Intense Keratin Restore Service (20min) și Express Keratin Restore Service (5min), dar și pentru îngrijirea părului acasă.

SP LUXEOIL COLLECTION folosește tehnologia Transform, un procedeu care oferă părului o transformare luxuriantă, în patru pași:

1.    Curăță și hrănește părul cu SP Keratin Protection Shampoo, care oferă în plus protecție și mișcare ușoară.

2.    Tratează și protejează folosind SP Keratin Restore Mask.
Beneficiezi de îngrijire intensivă datorită uleiurilor hrănitoare ce reconstruiesc fibra părului. Îți vei simți părul mătăsos la atingere. Va fi de până la trei ori mai moale decât un păr netratat.

3.    Netezește și hidratează cu SP Keratin Boost Essence, un tratament leave-in care oferă în același timp rezistență.

4.    Finisează și oferă-i strălucire cu SP Light Oil Keratin Protection Spray. Acesta lasă părul hrănit și strălucitor. Totodată, protejează împotriva razelor UV și efectelor căldurii.

Întotdeauna la cel mai avansat nivel ştiinţific şi tehnologic, System Professional impune continuu standarde noi de excelenţă în arta îngrijirii părului.
Cu o expertiză de 40 de ani, System Professional se reinventează mereu, folosind cea mai nouă tehnologie din domeniu și aducând îngrijirea părului la cel mai înalt nivel. Clientul experimentează în salon o experienţă de îngrijire a părului cu adevărat personalizată, creată de stilist special pentru el.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod