Nomasvello recomanda epilarea definitiva

Te gandesti la epilarea definitiva ca alternativa la cea cu ceara? Nomasvello iti da toate argumentele sa mergi pe mana celei dintai. Firul de par creste mult mai lent pe parcursul procesului de dezactivare.
Te gandesti la epilarea definitiva ca alternativa la cea cu ceara? Nomasvello iti da toate argumentele sa mergi pe mana celei dintai. Firul de par creste mult mai lent pe parcursul procesului de dezactivare. Te tii departe de foliculite si iritatii, in special in zonele sensibile cum este cea inghinala. Durerea dispare si ea din ecuatie. Iar efectele sunt de lunga durata.

Pretul unic indiferent de zona este si el un argument important. Costul de 30 de euro pe sedinta este de doua ori mai ieftin decat in alte saloane. In plus rezultatele sunt garantate datorita specializarii noastre.

Te asteptam in locatiile Nomasvello din Bucuresti (Locatii Nomasvello Bucuresti Calea Floreasca,141-143, Bd. Unirii, nr. 15, bloc 3, scara 12, Afi Palace Cotroceni) si din Timisoara (Iulius Mall).
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • epilare pe 23 Iul 2012, 17:06
    epilare nomasvello

    M-am epilat la Nomasvello in urma cu un an si am fost foarte dezamagita deoarece parul nu a cazut in primele 10 sedinte. La inceputul tratamentului, operatoarele prezinta foarte tentant aceasta procedura, recomanda 6-8 sedinte, iar in practica aceste sedinte sunt prelungite pana la 14-16, deoarece nu sunt "acoperite" bine toate zonele in timpul sedintelor....nu se epileaza cm cu cm...si parul creste astfel haotic si tot haotic este epilat si in urmatoarele sedinte. Problema cea mai grava avuta in urma acestor sedinte a fost faptul ca pielea mi-a fost mutilata de numeroase arsuri care nu mi-au trecut nici in ziua de azi, fiind nevoita sa-mi ascund pielea de fiecare data. Costurile acestor sedinte au fost fantastic de mari pentru ca pana la finalul tratamentului nr. sedintlor se dubleaza....la fel si suma de bani. Rezultatul : piele mutilata si par care tot creste...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod