Noile geluri de duș elmiplant Shower Oils cu uleiuri esențiale îți lasă pielea moale și fină ca mătasea

Transformă experiența dușului într-o explozie de revitalizare și îngrijire! Noile geluri de duș elmiplant Shower Oils sunt îmbogățite cu uleiuri exotice și conțin 0% parabeni și coloranți. Ingrediente naturale, de neprețuit, uleiurile esențiale au nenumărate proprietăți benefice, care redau și păstrează frumusețea pielii timp îndelungat.

Moleculele active ale uleiurilor esențiale intră rapid în epidermă și își păstrează efectele de revitalizare mai mult timp decât alte combinații de substanțe chimice. Uleiurile naturale au proprietăți unice anti-îmbătrânire și anti-inflamatorii, hidratează pielea și îi oferă un aspect neted, sănătos.


Gelul de duș elmiplant Deep Relax cu uleiuri de argan, macadamia și abisinian îți lasă pielea netedă, previne deshidratarea și îți încânta simțurile cu aroma sa deosebită.

Uleiul de argan este bogat în antioxidanți și vitamina E, substanțe prețioase care revitalizează pielea și îi redau strălucirea naturală. Uleiul de macadamia hrănește pielea și o catifelează, pentru ca aceasta să devină moale și fină ca mătasea, iar uleiul abisinian are un conținut ridicat de acizi grași Omega 3 și o textură lejeră, care se absoarbe ușor.


Gelul de duș elmiplant Exotic Spa cu uleiuri de cocos, marula și buriti hrănește pielea, o catifelează și revitalizează, oferindu-i un parfum discret, care se menține timp îndelungat.

Uleiul de cocos hidratează intens, înlătură senzația de piele uscată, calmează iritațiile, inclusiv cele apărute în urma expunerii la soare, oferă o atingere delicată și o strălucire naturală. În același timp, uleiul de marula îmbunătățește elasticitatea pielii, îi crește fermitatea și o tonifică, în timp ce uleiul de buriti reface echilibrul pielii deshidratate și prelungește durata de viață a bronzului.


Menține-ți pielea frumoasă și hidratată cu elmiplant!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod