Noile creme de duș Palmolive Gourmet Mint Shake și Coconut Joy: tentația nu s-a simțit niciodată atât de bine

Delectează-te cu noile sortimente de creme de duș Palmolive Gourmet - Palmolive Gourmet Mint Shake și Palmolive Gourmet Coconut Joy cu aromă de mentă și cocos, care îți vor încânta simțurile, oferindu-ți o experiență gourmet autentică. Cele două noi creme de duș completează gama Palmolive Gourmet - Vanilla Pleasure, Strawberry Touch și Chocolate Passion.
Noua cremă de duș Palmolive Gourmet Mint Shake, cu extract natural de mentă, are o formulă bogată și cremoasă. Cu un parfum revigorant și luxuriant ce îți va trezi simțurile, Palmolive Gourmet Mint Shake transformă dușul zilnic într-o experiență irezistibilă pentru minte și corp.

Dacă visezi la o vacanță exotică, atunci noua cremă de duș Palmolive Gourmet Coconut Joy, cu extract de cocos, este alegerea ideală. Parfumul ispititor alături de formula catifelată și cremoasă îți vor răsfăța simțurile, transformând dușul într-un moment de alint și evadare din rutina zilnică.

Descoperă experiența preferată Palmolive Gourmet

Cremele de duș Palmolive Gourmet te învăluie în aromele desertului preferat, oferindu-ți o senzație irezistibilă pe piele.
Îți propunem un meniu generos cu sortimente delicioase din care să-ți alegi răsfățul zilnic:


•    Palmolive Gourmet Vanilla Pleasure, cu extracte seducătoare de vanilie;
•    Palmolive Gourmet Strawberry Touch, cu suc de căpșune;
•    Palmolive Gourmet Chocolate Passion, cu extracte îmbietoare de cacao;
•    Palmolive Gourmet Coconut Joy, cu extract de cocos exotic;
•    Palmolive Gourmet Mint Shake, cu extract de mentă răcoritoare.

Gama este disponibilă în hypermarketuri și supermarketuri, la prețul mediu de 10 lei pentru cel de 250ml, respectiv 15 lei pentru 500ml.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod