Nivea Good-Bye Cellulite

Scapa de celulita fara masaj cu noile produse Nivea Good-Bye Cellulite cu L-Carnitina si Extract din Frunze de Lotus: gelul-crema anticelulitic Nivea Good-Bye Cellulite si serul anticelulitic cu efect in 10 Zile NIVEa Good-Bye Cellulite 10 DaYS!
Scapa de celulita fara masaj cu noile produse Nivea Good-Bye Cellulite. Extractul dublu din Frunze de Lotus - stimuleaza celulele grase pentru a le mobiliza sa elibereze grasimea depozitata pana cand se micsoreaza si dispar. De asemenea, previne reaparitia unora noi. Este dovedit stiintific ca acest ingredient natural este de doua ori mai eficient decat cafeina.
 
L-Carnitina - substanta asemanatoare vitaminelor, topeste grasimea si o transforma in energie esentiala pentru regenerarea tesutului epidermei.
 
Gel-crema anticelulitic Nivea Good-Bye Cellulite
 
Formula care indeparteaza si previne aparitia celulitei pentru zona coapselor, abdomenului si zonei fesiere, gelul-crema Good-Bye Cellulite are o textura usoara si un miros placut, este usor de aplicat si se absoarbe imediat in piele. Ingredientele active, L-Carnitina si Extractul din Frunze de Lotus, actioneaza de doua ori mai eficient, distrugand tesutul adipos si prevenind aparitia celulitei. 
 Pret: 41.26 RON
 
Serul anticelulitic cu efect in 10 Zile Nivea Good-Bye Cellulite 10 DaYS

 
Cu o combinatie eficienta a doua ingrediente active, Extractul din Frunze de Lotus si L-Carnitina, serul cu efect in 10 zile NIVEa Good-Bye Cellulite 10 DaYS are un miros placut, este usor de aplicat si se absoarbe imediat in piele. Datorita concentratiei ridicate de Extract din Frunze de Lotus serul anticelulitic cu efect in 10 zile NIVEa Good-Bye Cellulite 10 DaYS indeparteaza celulita intr-un timp record, fara masaj.
 Pret: 55.43 RON
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabriela pe 31 Mai 2010, 16:21
    Nivea goodbye cellulite

    Din punctul meu de vedere este un produs foarte bun, inca dupa prima folosire s-au vazut efectele. Il folosesc o data la doua zile, si e foarte eficient. Chiar nu ma asteptam. Cand l-am cumparat, eram neincrezatoare, imaginandu-mi ca este pur si simplu un alt produs de care este mai mult reclama decat efectul. Insa chiar n-a fost asa. Pot sa il recomand cu incredere tuturor.

    0
    0

  • corina pe 1 Mai 2010, 12:11
    pret

    wow...mi se pare cam scumpa, avand in vedere ca cealalta crema fara extract de lotus am cumparato cu 33 de lei...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod