Nina L'Elixir: Apa de Parfum

Nina L’Elixir, noua potiune a dragostei. Nina L’Elixir evoca esenta rara, luxurioasa a potiunii dragostei, concentrata intr-o Apa de parfum. Este o reinterpretare intensa a Apei de toaleta Nina.
Nina L’Elixir, noua potiune a dragostei. Nina L’Elixir evoca esenta rara, luxurioasa a potiunii dragostei, concentrata intr-o Apa de parfum.  Este o reinterpretare intensa a Apei de toaleta Nina.

Note improspatoare si stralucitoare, de lamai de Calabria si lime Caipirinha, confera parfumului Nina L’Elixir un iz aromat de spontaneitate. Se deschide prin impulsuri indraznete de frumusete, de libertate radianta, de bucuria de a trai si de prospetimea naturala, inainte de a-si revela, cu gentilete, acordurile profunde, misterioase.
Indulgenta reprezinta esenta acestei potiuni fermecatoare, cu gust de mar rosu, tanar si crocant, simbolul iconic al acestui parfum. Notele de mijloc de iasmina si de fructe de padure provin din aceasta placere caramelizata, invitand simturile la o ultima indulgenta.

Farmecul senzual, natural si profund

Notele de lemn si de ambra asigura puterea de seductie a parfumului Nina L’Elixir, cu un acord oriental senzual si irezistibil. Lemnul de cedru, moscul si ambra calda confera notele de baza, durabile si profunde, acestei arome delicate si fermecatoare, care reprezinta chintesenta feminitatii.


Marul, din nou
Asemeni sticlei de cristal, in forma de mar, a parfumului Nina, lansat in 2006, sticla Nina l’Elixir, cu frunze din argint, este inspirata din renumita sticla “Fille D’Eve”, creata de catre Robert Ricci si Marc Lalique in 1952. Imita foarte bine forma unui mar, cu contururi ca niste cristale de gheata, care sugereaza senzualitatea pielii moale, tinere. Multe versiuni s-au inspirat din aceasta sticla frumoasa, in forma de mar, o opera de arta care a reaparut in diferite versiuni de-a lungul deceniilor. 

Cu Nina L’Elixir, simbolismul Gradinii din Eden este readus in discutie, incorporand apelul senzual la sticla originala.
Totusi, de data aceasta, este scoasa in evidenta de efectul captivant de nuantare, de la un auriu transparent la rosu aprins. Aripile de flutur care caracterizau sticla din anii 1950’ s-au transformat in frunze misterioase aurii care scot in evidenta stilul foarte “couture” al acestei sticle incantatoare.  


Aceasta sticla eleganta de cristal, in forma de mar rosu, deschide o lume a magiei de zi cu zi, cu acorduri indulgente, indraznete si senzuale.
Nina L’Elixir: Apa de Parfum sticla vaporizator 80, 50, 30 ml.
Perfumier: Olivier Cresp.  Din martie in parfumerii la pretul de  275 lei 50 ml.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod