Nike Free: Design inspirat de miscarea naturala a piciorului

Mark Miner, designerul pantofilor pentru alergare Nike Free, exploreaza creativitatea care se ascunde in spatele noii colectii.
Mark Miner, designerul pantofilor pentru alergare Nike Free, exploreaza creativitatea care se ascunde in spatele noii colectii. Inca de la inceputul anilor 2000, principiul miscarii naturale a piciorului a fost sursa de inspiratie pentru designerii Nike care proiecteaza pantofi pentru diverse discipline sportive.  Mark Miner prezinta in cateva materiale video procesul de creatie si sursele de inspiratie pe care le-a exploatat.

Pantofii din colectia Nike Free permit miscarea naturala a piciorului datorita profilului talpii care ofera flexibilitate imbunatatita si rezistenta.
Colectia Nike Free va fi prezenta in magazine incepand cu luna aprilie. Toti cei care isi mentin sau imbunatatesc tonusul prin alergare pot opta, in functie de preferinte, pentru unul dintre modele: *Nike Free Run+3: Foloseste tehnologia Dynamic Fit care are rolul de a mula pantoful pe piciorul alergatorului, eliminand spatiul dintre pantof si picior. 

Suprafata exterioara este realizata fara cusaturi, este usoara, asigura ventilatia si ofera un suport exceptional. *Nike; *Nike Free 3.0: Flexibilitatea superioara din zona mediana si suprafata exterioara foarte usoara, realizata printr-o tehnologie fara cusaturi, permit miscarea naturala a piciorului.
Pe talpa, in zone cheie, au fost inserate suprafete din cauciuc mai rezistent pentru a creste durabilitatea si aderenta. Pantofii de alergare Nike Free fac parte dintr-o colectie mai ampla de pantofi dedicati mai multor discipline sportive.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod