MICRO-retinol pentru maxime efecte anti-imbatranire

Sa fii femeie in secolul in care traim are avantaje dar si dezavantaje. O femeie puternica stie ca trebuie sa faca anumite sacrificii, cum ar fi noptile nedormite si expunerea prelungita la stres, pentru a atinge succesul dorit. Toate acestea, dublate de trecerea timpului, poluare si o alimentatie necorespunzatoare, duc la aparitia semnelor imbatranirii tenului. Ridurile, lipsa elesticitatii, lipsa tonusului, dar si pigmentarea neuniforma devin extrem de vizibile cu fiecare zi ce trece.

Cu gandul la femeile care vor sa lupte impotriva imbatranirii, Pevonia Botanica a lansat noua tehnologie exclusivista Micro-Retinol™, tratamentul revolutionar anti-imbatranire ce reduce profunzimea ridurilor, stimuleaza regenerarea celulara si in acelasi timp  imbunatateste fermitatea si catifelarea pielii.
Rezultatele tratamentului sunt vizibile inca de la prima utilizare iar pielea devine mai neteda, are un colorit mai placut si o luminozitate incredibila.

De ce este atat de revolutionar Retinolul?

Cand este utilizat ca un ingredient activ in produsele de ingrijire a pielii, Retinolul standard ofera rezultate extraordinare vizibile. Retinolul are o dubla actiune: exfoliaza adanc pielea, diminuand astfel din volumul si adancimea ridurilor si lupta impotriva oxidarii celulare, stimuland in acelasi timp productia de colagen si elastina.

Tratamentul Micro-Retinol™ de la Pevonia combina Retinolul cu Acid Hialuronic, Colagen, Aloe Vera si Vitamina C, reusind astfel sa repare tenul lipsit de tonus si elasticitate, sa oxigeneze pielea asfixiata, dar si sa ii ofere hidratarea si protectia de care are nevoie.
Astfel, acest tratament dedicat persoanelor de peste 30 de ani este potrivit oricarui tip de ten cu exceptia tenului acneic si sensibil.

Lupta impotriva semnelor imbatranirii cu noua gama revolutionara Micro-Retinol™ de la Pevonia! Lasa fericirea sa ti se citeasca pe chip si incearca tratamentul Micro-Retinol™ la Chic Salon si centrele partenere Beauty One, sau achizitioneaza produsele de pe www.LuxBeauty.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod