Medicul estetician al lui Ilie Nastase promoveaza conceptul de clinica boutique in Romania!

Doctorul Athanasios Fragkos, supranumit si „doctorul vedetelor”, s-a ghidat in viata dupa vechiul proverb grecesc „Pan metron ariston” – Totul trebuie facut cu masura. Este unul dintre cei mai cunoscuti chirurgici plastici din Grecia, dar si din Romania si multe persoane publice ii trec pragul Clinicii Boutique care ii poarta numele, pe care o are atat in Bucuresti, cat si la Timisoara. Cu ani de experienta in spate, Fragkos a pus bazele Clinicii Boutique. Aceasta este un concept nou în Europa, cu un personal manierat, pentru care abilitatea de comunicare devine o norma de comportament obligatorie.
 
“Noi ne alegem pacientul si nu pacientul pe noi, pentru ca fiecare medic isi merita pacientii! Am creat doua locatii, una in Bucuresti si a doua la Timisoara, in care noi sa ne simtim bine si care asigura discretie maxima pacientilor.

Este vorba despre conceptul de Clinica Boutique, un concept nou in Europa. Clinica din Bucuresti arata mai mult ca o galerie de arta! Ne mulam dupa nevoile pacientilor si vindem rezultatul. Nu este doar medicina pura ci oferim tratamente personalizate. La noi sunt refuzati oamenii care au potential financiar si nu corespund calitatii umane!”, spune doctorul estetician grec.
 
Athanasios Fragkos realizeaza tratamente injectabile minim-invazive cu acid hyaluronic, toxina botulinica si aminoacizi, tratamente ce au drept scop eliminarea ridurilor de expresie, biorevitalizarea tenului, augmentarea buzelor, obrajilor sau barbiei, stergerea cearcanelor.  La toate acestea se adauga tratamente non-invazive de microdermoabraziune  cu creme medicale importate din Franta si Grecia.
 
Athanasios Fragkos, are numai clienti unul si unul.
Printre persoanele publice care trec pragul clinicii sale de lux se afla si Ilie Nastase.  Fostul mare tenismen are incredere in doctorul Fragkos, in mod special pentru ca acesta are grija de imaginea sa si ii recomanda cele mai bune tratamente menite sa-i corecteze chipul si sa-l mentina intr-o forma de zile mari. Datorita doctorului Athanasios Fragkos, Ilie Nastase vorbeste cu lejeritate despre faptul ca a recurs la injectiile cu botox. “Am o regula de baza, nu vorbesc despre pacientii mei. Tot ce se intampla in cabinetul meu, acolo ramane, insa daca domnul Ilie Nastase a fost unul dintre primii barbati care a vorbit despre faptul ca recurge la serviciile clinicii mele de estetica, nu face decat sa ma flateze!”, spune medicul estetician al lui Ilie Nastase, care are clinici de estetica si infrumusetare atat in Bucuresti, cat si in Timisoara si la Atena.
Sunt de parere ca moda nu trebuie confundata cu chirurgia estetica!”, mai tine sa precizeze doctorul Fragkos, care le indeamna pe femei sa fie cat mai naturale si sa apeleze la operatii plastice doar daca acest lucru este necesar.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod